به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان شمالی، ابوالفضل اسماعیلی روز یکشنبه اظهار داشت: این کارگاه آموزشی به مناسبت روز ملی پرندهنگری و با حضور یکی از استادان ممتاز این حوزه در استان برپا شد که با استقبال گسترده علاقه مندان طبیعت و راهنمایان گردشگری رو به رو شد.
وی افزود: در این کارگاه بر لزوم همکاری تنگاتنگ ادارات کل حفاظت محیط زیست و میراث فرهنگی، انجمن صنفی راهنمایان گردشگری و انجمن صنفی تورگردانان توسعه اقتصادی در راستای توسعه صنعت پرندهنگری و توانمندسازی جوامع محلی در جوار زیستگاههای حساس تأکید شد.
سرپرست معاونت گردشگری خراسان شمالی افزود: زیستگاههای پرندگان استان، انواع پرندگان و زمان مناسب دیدن گونههای متنوع پرندگان (اکوتوریسم)، پرندهنگری و حساسیتهای اکولوژیکی مناطق از جمله موضوعات طرح شده در این کارگاه یکروزه آموزشی بود.
پرندهنگری شاخهای پرطرفدار در حوزه اکوتوریسم در دنیا به شمار میآید که ضمن برقراری بیشترین تعامل میان انسان و طبیعت، بهعنوان تفریحی سالم در بسیاری از کشورها مورد توجه قرار دارد، با اینوجود کشور ما علیرغم دارا بودن بیش از ۵۰۰ گونه پرنده، سهم ناچیزی از این فرصت دارد که برگزاری برنامههای اینچنینی میتواند نقش موثری در فرهنگسازی و توسعه این شاخه از طبیعتگردی ایفا کند.
اولین پنجشنبه آذرماه هرسال با هدف توسعه مشارکت عمومی در حفاظت از گونههای متنوع پرندگان، روز ملی پرندهنگری نام گرفته است.
نظر شما