منصور بابایی روز یکشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: بار بیشتر کامیون های صادراتی محصولات کشاورزی است و با پیوستن ایران به اتحادیه اقتصادی اوراسیا، صادرات از مرز آستارا رونق گرفته است.
وی ادامه داد: پیش از شیوع کرونا روزانه سه هزار نفر از مرز آستارا تردد می کردند، اما اکنون فقط کامیون های باری برای صادرات و واردات کالاها عبور و مرور می کنند.
گفتنی است؛ از دو ماه قبل به دلیل اعمال محدودیت گمرکی از سوی جمهوری آذربایجان، کامیون های صادرات و واردات بار در مرز آستارا معطل می شوند و با وجود پیگیری و تلاش های مسئولان امر، صف کیلومتری کامیون ها از مقابل پایانه بار تا درب گمرک آستارا همچنان ادامه دارد.
مدیر پایانه مرزی آستارا در خصوص طرح های توسعه محوطه و بهسازی پایانه اظهار کرد: در خیابان منتهی به پایانه مرزی به جدول کشی و تامین روشنایی، ساماندهی پارکینگ خودروهای سبک و در ضلع غربی خیابان گمرک به تعریض، رنگ آمیزی، زیباسازی و استقرار صرافی اقدام شده است.
بابایی ادامه داد: بهسازی سالن مسافری پایانه مرزی در دستور کار است و مطالعات اولیه آن انجام شده و ۳۰ میلیارد ریال اعتبار نیز برای مرحله نخست آن اختصاص یافته است.
وی گفت: بهسازی سیستم های گرمایشی و سرمایشی نیز در دست پیگیری است و امسال با صرف ۱۱ میلیارد ریال، رمپ خروج از کشور در حدفاصل واحد گذرنامه و پل مرز و همچنین ۲۴ چشمه سرویس بهداشتی ساخته شده است.
شیوع کرونا که جهان را در گیر خود کرده، در تردد بین مرزی و بخش های اقتصادی همه کشورها تاثیرات منفی گذاشته است.
شهرستان مرزی بندر آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت در غرب استان گیلان و همسایگی جمهوری آذربایجان واقع شده و از مراکز مهم صادرات و واردات کشور است.
نظر شما