علی دشتگرد روز یکشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به نقش مهم آموزش در ارتقای بهداشت و درمان قاینات افزود: عامل ایجاد تحول سلامت و بهداشت و درمان شهرستانهای قاینات و زیرکوه ایجاد دانشکده علوم پزشکی است.
وی گفت: با ایجاد دانشکده علوم پزشکی تحول اساسی در تمامی سطوح بهداشت و درمان شهرستان از قبیل ماندگاری پزشکان، نیروهای تخصصی، بیمارستان و تجهیزات پزشکی مورد نیاز به وجود میآید.
رییس دانشکده پرستاری و مامایی قاین خاطرنشان کرد: موضوع دانشکده علوم پزشکی باید به مطالبه عمومی و همگانی تبدیل شود و نخبگان، فرهیختگان و اصحاب رسانه این موضوع را نقشه راه قرار دهند.
وی با بیان اینکه انتظار و وظیفه ما ارتقای دانشکده پرستاری به علوم پزشکی است افزود: در سالهایی که راحتتر میتوانستیم به این خواسته بحق خود دست پیدا کنیم با سهلانگاریهای ناخواسته و یا مشاورانی که خوب راهنمایی نکردند فرصتهای طلایی را از دست دادیم اما با همت مضاعف و کار تیمی و کارشناسی به دانشکده علوم پزشکی که حق ماست ان شاءالله خواهیم رسید و نباید از پیگیری حق مسلم خود تا رسیدن به نتیجه آن کوتاه بیاییم.
دشتگرد در تشریح اقدامات برای ایجاد دانشکده علوم پزشکی قاین گفت: موافقت دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با انتزاع دانشکده پیراپزشکی اخذ شده و مکاتبات از طریق وزارتخانه در حال پیگیری است، اولویت بعدی ایجاد دانشکده بهداشت خواهد بود تا دارای سه دانشکده مستقل شویم.
وی افزود: موافقت دانشگاه با افزایش رشتههای علوم آزمایشگاهی و بهداشت محیط را اخذ کردیم و منتظر بازدید هیات بورد هستیم تا در صورت تصویب برای سال آینده در این رشتهها دانشجو داشته باشیم.
وی ضمن تشکر از رییس و معاونان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: با تلاش و مساعدت رییس دیوان عالی کشور، استقلال مالی دانشکده تصویب و کد بودجهای ساختمان دانشکده پس از سالها احیا شد.
رییس دانشکده پرستاری و مامایی قاین با اشاره به تحصیل ۵۰۰ دانشجو در ۶ رشته کاردانی و کارشناسی این دانشکده اظهار داشت: ۶۶ درصد دانشجویان غیربومی بوده و به عنوان سفیران دانشکده در سایر شهرها ظرفیت خوبی برای معرفی شهرستان قاینات هستند.
وی گفت: طی ۱۰ سال گذشته و در ۴۰ دوره بیش از ۸۰۰ دانشجو در این دانشکده دانش آموخته شدهاند.
وی بیان کرد: بازسازی سلف سرویس، توسعه و افزایش فضای فیزیکی سالن همایش، راهاندازی و تجهیز آزمایشگاه تحقیقی سلولی - مولکولی و راهاندازی آزمایشگاه حیوانات از اقدامات مهم دانشکده پرستاری و مامایی در سال گذشته بوده است.
دشتگرد درخصوص اقدامات دانشکده برای مقابله با کرونا گفت: ۹ طرح پژوهشی در رابطه با کرونا ارسال شده که پنج طرح تصویب و مابقی طرحها در حال تصویب است و تاکنون اجرای سه طرح به پایان رسیده است.
دانشکده پرستاری و مامایی قاین سال ۱۳۸۸ تاسیس شد و در حال حاضر ۵۰۰ دانشجو در ۶ رشته کاردانی و کارشناسی در این دانشکده مشغول به تحصیل هستند.
نظر شما