۶۱ درصد خوابگاه‌های دانشجویی عمر بالای ۲۰ سال دارند

تهران- ایرنا- رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: در کشور ۲ میلیون و ۳۵۰ هزار متر مربع فضای خوابگاه دانشجویی وجود دارد که از این میزان حدود ۶۱ درصد خوابگاه‌ها عمر بالای ۲۰ سال دارند و به عنوان بناهای فرسوده به شمار می روند.

به گزارش روز دوشنبه دانشگاه صنعتی امیرکبیر، ناصر مطیعی در مراسم افتتاح پروژه تعمیر و بازسازی خوابگاه ناجیان دانشگاه امیرکبیر، افزود: متأسفانه بخشی از این خوابگاه‌های فرسوده در دانشگاه های بزرگ و سطح یک کشور قرار دارند؛ چرا که در دوره ای دانشگاه های بزرگ مورد بی مهری بودجه ای قرار گرفتند.

ربیس صندوق رفاه دانشجویان اظهار داشت: با کمک خیرین بخشی از مشکلات خوابگاهی دانشگاه ها از جمله دانشگاه های برتر کشور رفع شده است.

رییس سازمان امور دانشجویان نیز در این مراسم با تبریک و گرامیداشت روز دانشجو گفت: دانشگاه امیرکبیر در حوزه خدمات دانشجویی شتاب بسیار خوبی داشته است که این شتاب در زمینه توسعه کمی و بهبود فضای موجود بوده است.

مجتبی صدیقی گفت: این دانشگاه در حوزه دانشجویی شاهد پیشرفت‌های بسیار خوبی بوده است که این امر موجب شده تا دانشجویان زندگی راحت تری داشته باشند.

وی ادامه داد: برنامه داریم با حضور وزیر علوم مجموعه‌ای از خوابگاه‌های دانشجویی را افتتاح کنیم که حدود ۸۰ درصد کارهای خوابگاه ها به اتمام رسیده است. این خوابگاه ها بازسازی و نوسازی شده اند.

پروژه تعمیرات و بازسازی خوابگاه شهید عبدالحسین ناجیان دانشگاه صنعتی امیرکبیر با حضور رییس سازمان امور دانشجویان، رییس صندوق رفاه دانشجویان، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر و جمعی از خیرین دانشگاهی افتتاح شد.

۳۰ درصد به ظرفیت خوابگاهی دانشگاه امیرکبیر افزوده شد

رییس دانشگاه امیرکبیر نیز در این مراسم گفت: برنامه داریم ظرفیت خوابگاه‌های این دانشگاه ۱۰۰ درصد افزایش یابد که با تلاش‌های صورت گرفته اکنون ۳۰ درصد به ظرفیت خوابگاهی این دانشگاه افزوده شده است و این روند ادامه دارد.

احمد معتمدی افزود: در حوزه خیرین دانشگاهی فعالیت‌های خوبی انجام شده و این ارتباط در حال رشد و توسعه است.

وی ادامه داد: در سال ۹۳ در حوزه رفاهی دانشجویی سلف و آشپزخانه دانشگاه تعمیر و بهسازی شد به نحوی که آشپزخانه این دانشگاه صنعتی سازی شد.

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: همچنین ظرفیت‌های سلف‌های دانشجویی این دانشگاه به ۲ برابر افزایش یافته و صف‌های یک ساعته برای دریافت غذا در این دانشگاه رفع شده است.

وی تاکید کرد: در حال حاضر خوابگاه‌های این دانشگاه بازسازی شده که بر این اساس خوابگاه‌های رتبه ۴ و ۵ این دانشگاه به رتبه یک و دو ارتقا یافته است.

سیاوش خرسندی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در ادامه این مراسم اظهار داشت: خوابگاه ناجیان متشکل از سه ساختمان بود که در روند بازسازی و تعمیرات این سه ساختمان به یکدیگر متصل شد. در این مجموعه خوابگاهی حدود ۲۰۰ نفر از دانشجویان دختر تحصیلات تکمیلی این دانشگاه اسکان دارند که با براساس بازسازی و تعمیرات صورت گرفته ۳۰ درصد به ظرفیت این خوابگاه افزوده شده است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: همچنین با اجرای این پروژه به سرانه فضای فیزیکی هر دانشجو این خوابگاه یک متر مربع افزوده شده است. این مجموعه خوابگاهی با کمک خیرین دانشگاهی، صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم و سازمان امور دانشجویان تعمیر و بازسازی شده است. هزینه اجرای این پروژه حدود ۲.۳ میلیارد تومان بود که ۴.۵ ماه به طول انجامید.

به گزارش ایرنا، دانشگاه امیر کبیر حدود ۴ هزار و ۷۰۰ دانشجو خوابگاهی دارد که در شرایط کرونا حدود ۳۰۰ نفر از آنها در خوابگاه اقامت دارند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha