رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ملایر روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: بازرسان فروشگاههای اتکا روز دوشنبه هفته جاری از فروشگاهها و نمایشگاههای مبلمان منبت این شهر بازدید کردند.
ابراهیم جلیلی افزود: بازدید از ظرفیتهای مبلمان منبت ملایر در روزهای دوشنبه و سه شنبه هفته جاری انجام شد و ارزیابی اولیه بازرسان از این هنر صنعت مثبت بود.
وی ادامه داد: این بازدید پیرو حضور مسوولان و فعالان صنعت مبلمان منبت ملایر در تهران و توافقهای اولیه صورت گرفته برای بررسی و ارزیابی لازم به منظور ورود مبلمان شهر جهانی منبت به فروشگاههای اتکا انجام شد.
رییس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ملایر فروشگاههای اتکا در سراسر کشور را درگاهی برای فروش مبلمان منبت این شهر دانست و بیان کرد: اتصال مبلمان منبت ملایر به فروشگاههای اتکا به یک برند تبدیل خواهد شد.
جلیلی ورود تولیدات مبلمان منبت ملایر به سبد فروش فروشگاههای اتکا در سراسر کشور را گام مثبتی در راستای توسعه و معرفی هر چه بیشتر این صنعت عنوان کرد و افزود: این امر با پیگیری نمایندگان ملایر با معاون پارلمانی وزارت دفاع و مدیرعامل شرکت فروشگاههای اتکا انجام شد.
وی یادآور شد: در نشستی که در تهران برگزار شد، مقرر شد پس از ارزیابی صنعت مبلمان منبت ملایر، تولیدات این صنعت با کمترین واسطه در دسترس مشتریان و خریداران در فروشگاههای اتکا قرار گیرد.
جلیلی در عین حال ارزانی مبلمان منبت ملایر نسبت به سایر مراکز تولیدی، استفاده از هنرِ دست، داشتن ۲ برند ملی و جهانی، برخورداری این صنعت از حمایت مسوولان، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و اتحاد بخش خصوصی و دولتی را از جمله مزیتهای این هنر صنعت برشمرد.
بهمن سال گذشته بر اساس تصمیم شورای جهانی صنایع دستی، منبت ملایر در فهرست صنایع دستی جهان به ثبت رسید، همچنین این هنر سال ۹۶ در فهرست شهرهای ملی صنایع دستی ایران قرار گرفت.
شهرستان ملایر دارای بیش از پنج هزار کارگاه تولیدی مبل و منبت و ۹ هزار استادکار و منبتکار است و بیش از ۲۵ هزار هنرمند در این رشته فعالیت میکنند و بیش از ۶۰ درصد از تولید مبلمان منبت کشور را به خود اختصاص داده است.
نظر شما