۱۹۶ میلیارد تومان برای طرح کشاورز کارت در کردستان تخصیص یافت

سنندج - ایرنا - رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان با اشاره به اینکه ۱۹۶ میلیارد تومان برای طرح کشاورز کارت در این استان تخصیص یافته است گفت: بهره‌برداران می‌توانند با استفاده از این کارت تا سقف ۲۰ میلیون تومان تسهیلات ۱۲ درصد دریافت کنند.

به گزارش ایرنا، محمد فرید سپری روز پنجشنبه در دومین جلسه هماهنگی صدور کشاورز کارت اظهار داشت: بهره‌برداران این استان برای بهره‌مندی از سهم ۱۹۶ میلیارد تومانی می‌توانند به مراکز جهاد کشاورزی مراجعه کنند تا در کوتاه ترین زمان ممکن از طریق شعب بانک کشاورزی، کشاورز کارت آنان صادر شود.

وی افزود: در این مرحله بالاترین میزان اعتبار در مقایسه با سایر استان های کشور به کردستان اختصاص یافته و متقاضیان بر اساس میزان اراضی زراعی خود به ازای هر یک هکتار ۲ میلیون تومان تا سقف ۲۰ میلیون تومان  تسهیلاتی با مدت بازپرداخت یک ساله دریافت کنند.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان یادآورشد: تسهیلات پرداختی از طریق کشاورز کارت برای خرید بذر محصولات استراتژیک گندم، جو و دانه های روغنی، کود و سم قابل استفاده است.

وی یادآور شد: روند صدور کشاورز کارت از ابتدای هفته جاری در استان شروع شده با هماهنگی هایی که با بانک کشاورزی استان صورت گرفته باید در کوتاه ترین زمان این تسهیلات در اختیار زارعان استان قرار بگیرد.

 ۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات در مرحله نخست به منظور خرید کود و سم با اولویت دو محصول گندم و دانه های روغنی از طریق کشاورز کارت در نظر گرفته شد که برای افزایش سطح پوشش محصولات راهبردی، این مبلغ دست کم باید به دو برابر افزایش یابد.

استان کردستان دارای ۲۸ میلیون هکتار با یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر جمعیت است که تنوع آب و هوایی آن باعث شده یکی از استان‌های موفق در حوزه کشاورزی باشد، این استان دارای یک میلیون و ۲۲۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی شامل ۸۹۶ هزار و ۲۳۵ هکتار اراضی دیم حدود ۸۸ درصد و ۱۲۱ هزار اراضی آبی حدود ۱۲ درصد بوده و دارای حدود ۲ میلیون و ۲۱۰ هزار رأس دام سبک (گوسفند و بز) و ۲۰۰ هزار رأس دام سنگین (گاو و گوساله)، ۱۳ میلیون قطعه انواع طیور و ۱۱۶ هزار کندوی زنبور عسل است.

جمعیت بهره بردار کشاورزی کردستان دارای ۱۱۵ هزار نفر است که این جامعه سالانه حدود ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار تُن محصولات کشاورزی تولید می‌کنند که ۴۰۰  هزار تُن از این میزان مربوط به محصولات باغی و باقی نیز مربوط به بخش زراعت است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha