مصائب کرونا در آمریکا؛ میراث بجا مانده برای دولت دموکرات

تهران-ایرنا- همزمان با فرا رسیدن زمان انتقال قدرت در آمریکا از جمهوری خواهان به دموکراتها، یک مسئله سخت فکر رئیس‌جمهوری منتخب را به خود مشغول کرده است؛ جو بایدن که در تبلیغات انتخاباتی، وعده داده بود مقابله با کرونا از اولویت هایش خواهد بود، حالا اذعان دارد که کار دشواری پیش رو دارد.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا، جو بایدن ساعاتی پیش در توئیتی نوشت: اولین ۱۰۰ روز فعالیت من در کاخ سفید منجر به پایان بیماری کووید- ۱۹ نخواهد شد اما می‌توانیم روند گسترش آن را کُند کنیم، زندگی ها را نجات دهیم و به زندگی با عزیزان‌مان بازگردیم.

بایدن در توییت دیگری با اشاره به بدیهی ترین ها در امر مقابله با شیوع کرونا عنوان کرد: ماسک بزنید. این آسان‌ترین کاری است که می توانید برای کاهش موارد ابتلا به کرونا، بستری شدن‌ها و مرگ و میر انجام دهید. این یک بیانیه سیاسی نیست یک اقدام وطن‌پرستانه است.

رئیس جمهوری منتخب آمریکا در ادامه طی توییت دیگری تصریح کرد: لازم است کنگره هم اینک در مورد بسته حمایتی مربوط به کووید -۱۹ اقدام کند. مردم آمریکا نمی‌توانند منتظر بمانند.

این توییت‌های بایدن پس از آن منتشر شد که وی اواخر هفته گذشته استفاده از ماسک، واکسیناسیون نظامیان آمریکایی و بازگشایی اکثر مدارس را جزو برنامه ۱۰۰ روزه خود برای مبارزه با کرونا اعلام کرد.

بایدن بر این مسئله تاکید کرده است که همه باید در این ۱۰۰ روز از ماسک استفاده کنند؛ به تمامی نظامیان آمریکا واکسن تزریق شود و بیشتر مدارس آمریکا در ۱۰۰ روز نخست دولت او در صورتی که کنگره اقدام کند بازگشایی خواهند شد.

از امروز دوشنبه ۱۳ دسامبر قرار است واکسن کرونا (فایزر) دربیمارستان های آمریکا توزیع شود. استفاده از این واکسن قبلاً در انگلیس آغاز شده و بروز برخی حساسیت های شدید ناشی از استفاده این واکسن بر روی برخی افراد، نگرانی هایی را ایجاد کرده است.

پیش از این انتقادهای زیادی از دولت ترامپ در فرآیند مقابله با کرونا مطرح شده بود. ترامپ که در ابتدا کرونا را کم اهمیت جلوه داده بود، پیش از این هرگز حاضر نشد مقررات بهداشتی مربوط به این همه‌گیری را رعایت کند و علاوه بر خود و همسرش، بستگان و نزدیکان وی همچون رودی جولیانی وکیل شخصی ترامپ، به این ویروس مبتلا شدند.

حالا دولتی که بایدن قرار است ریاست آن را عهده دار شود، در برابر کوهی از مشکلات ناشی از کرونا در آمریکا قرار دارد؛ آمریکایی که به ویژه به دلیل چهار سال ریاست ترامپ، بر مشکلات داخلی و سیاست خارجی آن افزوده شد و اکنون کار را برای دولت آینده سخت تر کرده است.

براساس جدیدترین آمارها، تاکنون بیش از ۱۶ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در سراسر آمریکا به کرونا مبتلا شده اند که بیش از ۳۰۵ هزار فوتی گزارش شده است. روز گذشته نیز سازمان غذا و داروی آمریکا استفاده از واکسن کرونای تولیدی شرکت فایزر را برای افراد بسیار آسیب‌پذیر مجاز دانست. این بدان معناست که میلیون‌ها نفر از افراد بسیار آسیب پذیر دریافت واکسن را طی چند روز آغاز می کنند. فایزر با دولت آمریکا توافق کرده است که ۱۰۰ میلیون دز واکسن را تا مارس آینده (اوایل فرودین) تامین کند. بر اساس این توافق، تزریق واکسن برای عموم رایگان خواهد بود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha