هوشنگ اولیزاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه مشترکان صنعتی، عمومی و ادارات شامل این موضوع نمیشوند، اظهار داشت: هر ساله مشترکان بخش خانگی و تجاری در مقابل حوادث ناشی از گاز طبیعی از جمله انفجار، آتش سوزی و مسمومیت بیمه میشوند.
وی با بیان اینکه برای این کار تفاهم نامهای بین شرکت ملی گاز ایران و بیمه معلم منعقد شده است، افزود: مشترکان خانگی شهری به ازای بیمه هر واحد مسکونی ماهانه ۲ هزار ریال و مشترکان روستایی یک هزار ریال پرداخت میکنند که روی قبض گاز آنان محاسبه میشود.
مدیر روابط عمومی شرکت گاز کردستان یادآور شد: مبلغی که بابت بیمه هر مشترک تجاری شهری ماهانه دریافت میشود، ۱۰ هزار ریال و مشترک تجاری روستایی پنج هزار ریال است.
اولیزاده میزان خسارت پرداختی در نظر گرفته برای جان باختگان در اثر حوادث گاز را در ازای هر نفر ۹۰۰ میلیون ریال اعلام کرد و افزود: در صورت بروز نقص عضو در این حوادث نیز، ۴۵۰ میلیون ریال خسارت به هر نفر پرداخت میشود.
وی با بیان اینکه بیمه در ازای خسارت به هر واحد مسکونی(اموال منقول و غیرمنقول) نیز حداکثر تا چهار میلیارد و ۱۰ میلیون ریال پرداخت میکند، گفت: بیمه بابت خسارت به واحد تجاری نیز تا ۲ میلیارد و ۲۵۰ میلیون ریال پرداخت میکند.
مدیر روابط عمومی شرکت گاز کردستان از مردم خواست حوادث مربوط به گاز را از طریق تلفن ۱۹۴ در شهرها و در روستاها به امدادگران روستایی (گازبان) اطلاع دهند تا مقدمات پرداخت خسارت از طریق بیمه فراهم شود.
اولیزاده بر لزوم استفاده از وسایل گازسوز استاندارد تاکید کرد و گفت: بیش از ۷۰ درصد موارد خفگی ناشی از استفاده از دودکش نامناسب و مسدود شدن آن است که باید مشترکان در این رابطه حساسیت لازم را داشته باشند.
وی اظهار داشت: مهار نکردن شلنگ وسایل گازسوز به وسیله بست فلزی، غیراستاندارد بودن شلنگ، عدم استفاده از درپوش مناسب برای مسدود کردن شیرهای گاز، از دلایل بروز انفجار و آتش سوزی است.
در حال حاضر ۵۵۰ هزار مشترک در کردستان از خدمات شرکت گاز بهرهمند هستند و ضریب نفوذ گاز طبیعی در جمعیت شهری ۱۰۰ درصد و در جمعیت روستایی ۹۳ درصد است.
نظر شما