عنایت الله رحیمی در پیامی به مناسبت ۲۵ آذرماه روز پژوهش که نسخهای از آن روز دوشنبه در اختیار ایرنا قرار گرفت، افزود: اکنون در پژوهش های حیاتیِ ساخت واکسن کرونا نیز گام هایی اساسی، برداشته شده است.
نماینده عالی دولت در استان فارس گفت: روز پژوهش فرصت مناسبی برای ارج نهادن به مقامِ محققان، پژوهشگران و جهادگران عرصه علم و دانش است که دانایی را به ارمغان می آورند و راه های جدید پیشرفت و تعالی را برای بشریت می گشایند؛ آنان که با درکِ اهمیت پژوهش و ضرورت گسترش فرهنگِ باورمندی به پژوهش و تحقیقات، عمرِ عزیزِ خود را وقفِ خدمتگزاری به بشریت کرده اند.
رحیمی بیان کرد: این محققان، با ترسیم نقشه علمی و عملیِ پیشرفت، آیینه آگاهی، علم و عقلانیت را در برابر دیدگان، قرار می دهند و راه توسعه و تعالی را هموار می کنند و در گمنامی، ارمغان آورِ نام و نشان، برای مُلک و ملّت و مایه مباهات و افتخار هستند.
وی ادامه داد: پژوهش های علمی و کاربردی بر تصمیم گیری های خُرد و کلان، اثرگذار خواهد بود و زندگی انسان، متأثر از همین ایده ها، اندیشه ها و گلواژه هایی است که از باغ پُرگُل پژوهش، سر برمی آورند؛ امید آن که گُل های بوستانِ علم، ادب و اندیشه، شفابخش و درمانگرِ دردهای جامعه، گردند.
استاندار فارس همچنین در این پیام با گرامیداشتِ هفته پژوهش و فناوری، توفیقِ بیش از پیشِ پژوهشگران، دانشمندان و فعالانِ عرصه علم و فن آوری را از خداوند بزرگ، خواستار شد.
به گزارش ایرنا، برنامههای بیست و یکمین سال هفته پژوهش از ۲۲ آذرماه ۹۹ آغاز شده است و تا ۲۷ آذرماه ۹۹ ادامه دارد.
روز شنبه ۲۲ آذرماه با عنوان پژوهش، مدرسه و دانشگاه، ۲۳ آذرماه با عنوان پژوهش و مشارکت تولید، روز ۲۴ آذرماه با عنوان پژوهش، فناوری و جهش تولید، ۲۵ آذرماه با عنوان پژوهش و بزرگداشت پژوهشگران و فناوری، ۲۶ آذرماه با عنوان پژوهش و علوم انسانی و ۲۷ آذرماه نیز با عنوان روز پژوهش و حوزه و دانشگاه نامگذاری شده است.
نظر شما