«سیدعلی موسوی» در گفتوگو با خبرنگار سیاسی ایرنا با اشاره به اهداف فراکسیون مناطق محروم و شهرهای در حال توسعه اظهار کرد: اهداف جدیدی را برای این فراکسیون در نظر گرفتهایم و نقشه راهی طراحی کردهایم که بتوانیم به مناطقی که با وجود پتانسیلهای خوب، محروم هستند رسیدگی ویژهای صورت گیرد.
وی افزود: به دنبال این هستیم از طریق این فراکسیون، از ظرفیت مجلس شورای اسلامی مجلس استفاده کرده و بتوانیم پتانسیلهای این مناطق را پویا و احیا کنیم.
نماینده مردم ملکان در مجلس با بیان اینکه فراکسیون مناطق محروم با ۱۲۰ عضو از حیث تعداد عضو دومین فراکسیون مجلس است، اظهار کرد: در حال حاضر انگیزه سرمایهگذاری در مناطق محروم وجود ندارد و باید برای بانکها و بخش خصوصی انگیزههای لازم ایجاد شود و ما از طریق قانونگذاری در مجلس به دنبال ایجاد این انگیزهها هستیم.
رییس فراکسیون مناطق محروم مجلس افزود: باید تضمین قانونی برای امنیت سرمایه در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته وجود داشته باشد تا سرمایهگذار خیالش از بابت سرمایهاش راحت شود.
وی با بیان اینکه اعضای این فراکسیون عمدتا از نمایندگان مناطق محروم هستند، در خصوص نحوه فعالیت فراکسیون گفت: نمایندگان اطلاعات و مزیتهای منطقه خود را دسته بندی و به فراکسیون ارائه میکنند و در فراکسیون هم برنامههای مختص هر منطقه طراحی و در نهایت این برنامه ها در قالب طرح به مجلس ارائه می شود.
موسوی ادامه داد: برای تقسیم کار و تخصصی کردن برنامهها، کمیتهها و کارگروههای مختلفی در فراکسیون تشکیل میشود تا هر کدام با توجه به اشرافی که به موضوع خودشان دارند، برنامههای خود را به فراکسیون ارائه کنند.
نظر شما