مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس جمعه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به برگزاری برخط سی و یکمین جشنواره تئاتر فجر فارس، بیان کرد: این جشنواره با فراز و نشیبهایی برای برگزاری مواجه شد، در نهایت تلاش بر این شد که این رویداد برگزار شود تا چراغ هنرهای نمایشی خاموش نشود.
صابر سهرابی افزود: برگزاری جشنواره تئاتر فارس در حال حاضر به صورت حضوری ممکن نیست و از سوی دیگر اولویت، حفظ سلامت هنرمندان است.
وی، با اشاره به شدت شیوع کرونا در فارس اولویتهای موضوعی این جشنواره را جهش تولید، استفاده از ظرفیتهای فرهنگی، اجتماعی، آداب و رسوم و تاریخ استان فارس اعلام کرد.
دبیر این جشنواره نیز با اعلام نتایج هیات انتخاب، آثار نهایی شرکتکننده در جشنواره تئاتر استانی فارس را اعلام کرد.
کاظم روزی طلب افزود: هیات انتخاب آثار این جشنواره پس از بررسی ومشاهده ۳۵ اثر ارسالی ۱۶ اثر را شایسته حضور در جشنواره اعلام کرد.
روزیطلب با بیان اینکه یک نمایش از بخش مسابقه خارج شده است، افزود: تئاتر گاوچرانهای مفرغی که یکی از انتخابهای اصلی هیات بازبینی بود به دلیل حضور نویسنده سعید رضا خوش شانس به عنوان داور و کارگردان اثر نوید جعفری به عنوان ناظر داوری در این هیات از بخش داوری و مسابقه خارج شده و بخش مسابقه جشنواره تئاتر استانی فارس با ۱۵ نمایش برگزار میشود.
فهرست آثار نهایی نمایشهای راهیافته به جشنواره تئاتر فارس عبارتاند از: استاتیرا به کارگردانی مهران مقدر از شیراز، آنجا که آب ما را می برد اثر صادق علی پور از شیراز، بوی بد زن به کارگردانی محمد سینایی از فسا، جیران از کامران آرایش کشکولی از فیروزآباد، چر اثر ساینا عاجلی از استهبان، حقایقی در مورد یک ماهی مرده به کارگردانی ایمان زارع از شیراز، خوابگردها به کارگردانی شیما پورسهم الدین از شیراز، زاویه اثر مریم سعدیان از ممسنی، رویای یک رویا «داستان عامه پسند» اثر علی مستفیضی از استهبان، سه زن به کارگردانی مریم دهویی قریه از شیراز، غلام از روح الله هاشم پور از شیراز، کنج دنج به کارگردانی سحر وراوی پور از مرودشت، گاوچرانهای مفرغی به کارگردانی نوید جعفری از شیراز، مادر مانده اثر رامین حامدیراد از شیراز، مهاجران به کارگردانی مسعود احمدی از شیراز و ناخوانده اثر افشین محمودی از شیراز.
وی همچنین تاریخ برگزاری این جشنواره را از امروز ۲۸ آذرماه و اختتامیه را ۴ دیماه اعلام کرد.
نظر شما