محمدکاظم منزوی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: در همین راستا ۱۰۰ پروانه بهرهبرداری مربوط به واحدهای تولیدی غیرفعال در استان به حالت تعلیق درآمد و غیرفعال بودن این واحدهای تولیدی پس از بازدیدهای کارشناسی ثابت و تعلیق پروانه بهرهبرداری آنها در دستور کار قرار گرفت.
منزوی به پیوسته نبودن تعلیق این پروانه بهرهبرداری و بازگشت برخی واحدهای تولیدی پس از یک سال تعلیق به چرخه تولید اشاره و تصریح کرد: امکان اضافه شدن آمار این واحدهای صنعتی پس از آغاز فعالیت دوباره و بازگشت به چرخه تولید وجود دارد.
وی یادآور شد: هماکنون تمامی ۹۵۰ واحد صنعتی چهارمحال و بختیاری با ۲۲ هزار نفر اشتغالزایی مستقیم فعال است و کارخانههای غیرفعال از چرخه آمار حذف شدهاند.
منزوی اظهار داشت: این در حالی است که تا پنج سال گذشته تعداد واحدهای تولیدی صنعتی چهارمحال و بختیاری یکهزار و ۱۱۸۰ واحد بود که اکنون کارخانههای غیرفعال از این آمار کسر و بروزرسانی شده است.
معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری با اشاره به تلاش برای احیای واحدهای تولیدی راکد و غیرفعال و اینکه در سالجاری ۱۸ واحد صنعتی در این استان به چرخه تولید بازگشته است، پیش بینی کرد تا پایان امسال ۳۲واحد صنعتی راکد دوبار فعال شود.
منزوی تاکید کرد: برای بازگشت ۱۸واحد صنعتی راکد و غیرفعال به چرخه تولید ۸۵۰ میلیارد ریال از محلآورده متقاضیان هزینه شده است.
وی افزود: با بازگشت این واحدها در زمینههای تولید چینی، سیم و کابل، پروفیل، فرآوردههای گوشتی و سایر محصولات صنعتی به چرخه تولید زمینه اشتغال مستقیم ۲۷۴ نفر فراهم شد.
به گزارش ایرنا، هماکنون ۹۵۰ واحد صنعتی در چهارمحال و بختیاری فعالیت دارد.
نظر شما