دکتر پرویز قزلباش شامگاه دوشنبه در جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا که بصورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، با اشاره به اینکه با همکاری عموم و اعمال محدودیتها شاهد روند نزولی ابتلا به کرونا در استان هستیم، اظهار داشت: در زمان حاضر وضعیت کرونا در استان همانند تاریخ هجدهم خرداد امسال شده که امید است این وضعیت همچنان پایدار بماند.
وی اضافه کرد: شیب کرونا در موج دوم تندتر از موج سوم بود که در موج سوم در این خصوص مدیریت خوبی انجام گرفت، بطوریکه نسبت به موج دوم شاهد کاهش مبتلایان در مدت زمان کمتری بودیم.
این مسوول ادامه داد: روند صعودی رعایت پروتکلهای بهداشتی توسط زنجانیها همچنان باید تداوم داشته باشد و در این میان روند نزولی مبتلایان به کرونا نباید گول زننده باشد و هم استانی ها همچنان دستورالعمل ها را جدی بگیرند.
قزلباش در رابطه با رنکینگ شهرستانهای استان زنجان از لحاظ میزان شیوع کرونا در هفته چهارم آذر افزود: باید توجه ویژهای به همه شهرستانهای خرمدره، ابهر، ماهنشان، زنجان، خدابنده، طارم، سلطانیه و ایجرود انجام گیرد تا کرونا دوباره اوج نگیرد.
وی با اشاره به اینکه استان زنجان از لحاظ بستری بیماران کرونایی وضعیت خوبی نسبت به سطح کشوری دارد، افزود: هم اکنون روند ابتلا به کرونا در شهرستانهای ابهر، خرمدره، طارم، سلطانیه، خدابنده و ایجرود نزولی بوده اما نیازمند کنترل است زیرا روند نزولی بیماری در خدابنده نسبت به سایر شهرستانها کندتر است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان ادامه داد: در رابطه با وضعیت کرونا در شهرستان ماهنشان باید گفت، با توجه به اینکه جمعیت شهر محدود است، اما هفته اخیر شاهد افزایش محسوس مبتلایان به کرونا در این شهرستان هستیم.
وی با بیان اینکه شهرستانهای سلطانیه، ایجرود و خدابنده در وضعیت زرد کرونایی و سایر شهرستانهای استان در وضعیت نارنجی کرونایی قرار دارند، اضافه کرد: از ابتدای شهریور تا ۲۵ آذرماه امسال۳۲ درصد ابتلا به کرونا در استان از طریق تماس در محل کار، ۲۴ درصد تماس با افراد آلوده در خانواده، ۱۶ درصد تماس در مسافرت و ۱۷ درصد سایر موارد است.
قزلباش با بیان اینکه هلالاحمر استان در طرح شهید قاسم سلیمانی مشارکت ضعیفی دارند، خاطر نشان کرد: در این طرح ۵۵۶ تیم مراقبتی- رهگیری (CT) با ۶ هزار و ۲۶۵ عضو و ۵۵۸ تیم حمایتی با یکهزار و ۵۱۱ عضو تشکیل شده است.
نظر شما