رهدار براتی روز سهشنبه به مناسبت هفته سوادآموزی در جلسه توجیهی اجرای طرح بسته تحولی در بخش لاران افزود: بسته تحولی پیوند سواد و زندگی در راستای توانمندسازی جامعه هدف و ایجاد اشتغال و بالا بردن سطح مهارتهای اجتماعی و حقوق شهروندی و حرفهای در هفت مرکز یادگیری استان در بخش لاران، لردگان، اردل، کوهرنگ، شهرکرد اجرایی میشود.
به گفته وی، در این طرح براساس ظرفیتهای هر شهرستان برای آن مرکز برنامهریزی میشود تا با همکاری و مشارکت دستگاههای مختلف از جمله میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و فنی و حرفهای زمینه آموزش و همچنین مجوز فعالیت برای افراد فراهم شود.
وی با اشاره به اینکه ۲۴ مرکز یادگیری در استان فعال است، گفت: در طرح بستهبندی گیاهان دارویی مجوز راهاندازی این واحد از سوی فرمانداری و دستگاههای متولی دریافت شده و رایزنی برای دریافت تسهیلات و خرید دستگاههای مورد نیاز درحال انجام است.
براتی افزود: در سالتحصیلی جدید چهار هزار و ۸۰۰ نفر در استان زیرپوشش دورههای سوادآموزی میگیرند که علاوه بر آموزش سواد، طرحهای دیگر مانند آموزش نماز، آموزش رایانه، آموزشهای مهارتهای فنی و حرفهای نیز به سوادآموزان ر مراکز یادگیری ارائه میشود.
به گزارش ایرنا، بر اساس سرشماری سال ۹۵ درصد باسوادی گروه هدف ۱۰ تا ۴۹ سال استان چهارمحال و بختیاری ۹۴ درصد است.
بخش لاران شهرستان شهرکرد در ۱۵کیلومتری شهرکرد مرکز چهارمحال و بختیاری نزدیک به ۶۷هزار نفر جمعیت است.
یکم تا هفتم دیماه به عنوان هفته سوادآموزی نامگذاری شده است.
نظر شما