تعهد امسال سوادآموزی در چهارمحال و بختیاری ۴هزار و ۸۰۰ نفر است

شهرکرد -ایرنا- معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: در سال تحصیلی جدید تعهد سوادآموزی جامعه هدف ۱۰ تا ۴۹ سال در این استان چهار هزار و ۸۰۰ نفر است و برای این تعهد برنامه‌ریزی شده است.

رهدار براتی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران استان به مناسبت روز سوادآموزی با اشاره به اینکه ثبت نام دوره‌های نهضت سوادآموزی در سه دوره سوادآموزی، انتقال و تحکیم از اول مهرماه آغاز شده است، افزود: ثبت‌نام دوره سوادآموزی به دلیل سخت‌ بودن شناسایی افراد بی‌سواد، تا پایان بهمن‌ماه ادامه دارد.

به گفته وی، تعهد امسال در حوزه سوادآموزی در استان ۲ هزار و ۸۰۰ نفر و مابقی در ۲ دوره تحکیم و انتقال است و به افرادی که در دوره‌ها شرکت کنند و موفق به اخذ نمره قبولی شود، مدرک ارائه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه ۳۰ درصد سوادآموزان استان موفق به اخذ نمره قبولی می‌شود، گفت: جذب سوادآموزان، شرکت دادن آنها در دوره و همچنین شرکت دادن آنها در آزمون از دلایلی است که درصد قبولی سوادآموزان را کم می‌کند.

براتی افزود:هم‌اکنون درصد باسوادی مردان استان ۹۶.۲۲ درصد و باسوادی زنان ۹۱.۶۹ درصد است و بیش از ۹۴ درصد جمعیت هدف ۱۰ تا ۴۹ سال استان باسواد هستند.

به گفته وی،در استان ۶۰۰ آموزش‌دهنده و ۲۵ مرکز یادگیری محلی فعال است که از این تعداد ۲۴ مرکز غیردولتی و یک مرکز به صورت مشارکتی با اداره کل زندانها و اقدامات تامینی استان فعالیت دارند.

وی به راه‌اندازی مرکز یادگیری محلی خاص آقایان در شهرستان لردگان اشاره کرد و گفت: شهرستان لردگان و کوهرنگ بیشترین آمار بی‌سوادان را دارند و طرح توانمندسازی زنان این ۲ شهرستان در دست اجراست.

معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: اجرای طرح بسته تحولی سواد و زندگی در هفت مرکز یادگیری استان در دستور کار قرار دارد تا افراد بتوانند علاوه بر آموزش خواندن و نوشتن، مهارت‌های دیگر در خصوص آموزش‌های فنی وحرفه‌ای، شغلی و مهارت زندگی را فراگیرند.

براتی اظهار داشت: این مراکز با هدف توانمندسازی و ایجاد فرصت یادگیری برای افراد بی‌سواد و کم سواد، ایجاد فرصت برای یادگیری بهتر و  افزایش تنوع آموزشی را فراهم می‌کنند.

وی به انعقاد تفاهم‌نامه با اداره آموزش فنی و حرفه‌ای، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، همچنین کتابخانه عمومی و بسیج برای ارائه آموزش در این مراکز اشاره کرد و گفت: طرح "سرباز همیار نهضت" نیز در دست اجراست که در این طرح سربازان وظیفه که یک فرد بی‌سواد را شناسایی کنند از تشویقی برخوردار خواهند شد.

به گزارش ایرنا، یکم تا هفتم دی ماه به عنوان هفته سوادآموزی نامگذاری شده است.

چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهرستان با جمعیتی بیش از ۹۷۹ هزار نفر است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha