دکتر محسن رمضانزاده روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: گروههای چهارگانهای تشکیل شده که شامل ۴۰۰ گروه رصد و شناسایی، ۱۲۱ تیم مراقبتی پزشک و پرستار، ۱۴۰ تیم نظارتی و ۳۴۰ تیم حمایتی در سطح استان در قالب طرح شهید سلیمانی فعالیت میکنند.
وی اضافه کرد: پزشکان و پرستاران در تیمهای مراقبتی کار تست و بررسیهای ابتدایی را انجام میدهند، گروههای نظارتی به بررسی عملکرد کسبه و بازار میپردازند و کار گروههای حمایتی هم کمک به نیازمندان و تامین بستههای معیشتی است.
رمضانزاده با بیان اینکه ۱۰ هزار تست سریع در استان تقسیم شده است و در تمام مراکز موجود است، افزود: بنابراین است که تا ۱۵ اردیبهشت سال آینده این طرح ادامه داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه گروه رصد و شناسایی در ۸۰ پایگاه بسیج در شهر سنندج در قالب این طرح فعالیت میکنند، یادآور شد: گروه رصد یا سفیران سلامت میتوانند افراد مشکوک را شناسایی و معرفی کنند و مردم هم میتوانند با تماس با ۴۰۳۰، ثبت نام در پایگاه سلامت و از راه برنامه سیب اطلاع دهند تا تیمها با حضور در منزل از آنها تست بگیرند.
مسوول بسیج جامعه پزشکی کردستان تاکید کرد: اگر تیمها مشاهده کنند که خانوادهای از توان مالی مناسب برخوردار نیست بستههای حمایتی و حتی غذای گرم برای آنها تهیه میکنند تا در مدت قرنطینه نیازی به خروج آنها از منزل نباشد.
وی گفت: با اجرای این طرح و قرنطینه مبتلایان در منزل بار بیمارستانها کم شده و از حضور این افراد و گسترش ویروس توسط آنها جلوگیری شده است.
در ۲۴ ساعت گذشته منتهی به ظهر سهشنبه، ۵۵ بیمار جدید مبتلا به کرونا در کردستان شناسایی شده و چهار بیمار هم جان باختند. ۱۷۲ بیمار مشکوک به کرونا در کردستان بستری شدند و بیشترین شمار مبتلایان با ۹۲ مورد مربوط به سنندج است.
هم اکنون ۴۴ بیمار مبتلا به کرونا در بخش مراقبتهای ویژه (ICU) بستری هستند و آمار فوت شدگان بر اثر بیماری کرونا در کردستان از ابتدا تاکنون یک هزار و ۱۹ نفر است.
نظر شما