به گزارش ایرنا محمدعلی شجاعی روز چهارشنبه در آیین تجلیل از پرستاران و کادر درمان خراسان شمالی اظهار داشت: نبود حضور موثر بخش خصوصی درمان در حالی است که ما اعلام کردیم از کادر درمانی بویژه پزشکان و سرمایه گذاران برای فعالیت در بخش بهداشت و درمان حمایت می کنیم.
وی با بیان این که نداشته های خراسان شمالی از استانهای دیگر بیشتر و در بخش بهداشت و درمان مشهودتر است اظهار داشت: نبود بیمارستان خصوصی و امکاناتی مانند آن سختی کار را بر دوش بخش دولتی ها می گذارد.
استاندار خراسان شمالی افزود: برای جذب نیروی متخصص و متوقف کردن مهاجرت نیروی متخصص از استان باید شرایط و امکاناتی باشد که با فعال شدن بخش خصوصی به نظر می رسد روند مهاجرت نیروهای متخصص کمتر شود.
وی با بیان این که برای حل مشکلات نیروهای قراردادی و شرکتی در بیمارستان ها اقدامات لازم را انجام خواهیم داد اظهار داشت: برای جذب این افراد مکاتبه و پیگیری می شود.
وی فرصت جذب و استخدام وزارت بهداشت و درمان را فرصتی تکرار نشدنی بیان کرد و اظهار داشت: باید از این فرصت حداکثر استفاده را ببریم و بتوانیم نیروهایی را که می خواهیم جذب کنیم.
وی با قدردانی از تلاش های شبانه روزی کادر درمان گفت: عملکرد پرستاران و حضور آن ها در همه عرصه ها در طول همه گیری کرونا موجب شد تا در سطح جهان توانمند ظاهر شویم.
وی افزود: در ابتدای همه گیری بیماری کرونا نگران سوءاستفاده های دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی برای ناکارآمد جلوه دادن نظام و دولت بودیم اما حوزه بهداشت و درمان به رغم مشکلات فراوان سنگر خدمت را رها نکردند.
شجاعی با گرامیداشت یاد و خاطره شهید سلامت استان دکتر یحیوی، اظهار داشت: ثمره تمامی این تلاش ها و زحمات بگونه ای باشد که بزودی شاهد برگزاری جشن برچیده شدن این بیماری در کشور و استان باشیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی خراسان شمالی نیز در این آیین از فعالیت ۲۰۰ پرستار و کادر درمانی شرکتی و قراردادی خبر داد و افزود: با وجود سختی کار این نیروها از حداقل حقوق و مزایای نیروهای رسمی و پیمانی برخوردار نیستند.
وی با بیان این که در این استان ضریب پرستار به تخت ۰.۹ است گفت: این در حالی است که این ضریب در کشور ۱.۲ است و این وضعیت فشار کار پرستاران را زیاد می کند.
وی خواهان رایزنی برای دریافت سهمیه بیشتری در آزمون پرستاری شد و از نیاز استان به حداقل ۲۵۰ پرستار خبر داد.
در پایان این مراسم از ۶۰ نفر از کادر درمان و پرستار نمونه در سطح بیمارستان های استان تجلیل و به طور نمادین به ۲۰ نفر از کادر درمان به نیابت از بقیه این افراد لوح تقدیر و هدیه داده شد.
هم اکنون هزار و ۴۰۰ پرستار، بهیار و کارشناس اتاق عمل و هوشبری در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی شاغل هستند و از این تعداد ۶۰ درصد رسمی و پیمانی، ۳۰ درصد نیروهای طرحی هستند و بقیه قراردادی و شرکتی هستند.
از ابتدای همه گیری بیماری کووید ۱۹ تاکنون ۶۰۰ پرستار بخش دولتی به این بیماری مبتلا شده اند که ۱۰۰ پرستار از این تعداد وضعیت خوبی نداشتند اما خوشبختانه درمان شدند.
وضعیت این استان به لحاظ بیماری کرونا با اعمال محدودیت هایی که از ابتدای آذر ماه آغاز شد نارنجی شده است.
نظر شما