به گزارش ایرنا ، فرامرز بهنژاد روز چهارشنبه در مصاحبه با خبرنگاران، جذب این میزان تسهیلات بانکی برای اجرای پروژههای عمرانی در قالب ماده ۵۶ را اقدامی کمنظیر خواند و گفت: در این زمینه، یک هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال برای اجرای فاز دوم تصفیهخانه فاضلاب شهر اردبیل هزینه میشود.
وی ادامه داد: این طرح برای ارتقای ظرفیت تصفیهخانه کنونی فاضلاب شهر اردبیل تا سقف جمعیت ۶۰۰ هزار نفری پیشبینی شده و تا ۲ دهه آینده نیاز مرکز استان را برای شبکه فاضلات تامین خواهد کرد.
مدیرعامل آب و فاضلاب استان اردبیل همچنین با اشاره به نیاز شدید شهر اردبیل به احداث تصفیهخانه فاضلاب افزود: هماکنون معادل ۵۳ درصد جمعیت شهر اردبیل به شبکه فاضلاب وصل است و علاوه بر این، خط انتقال فاضلاب اردبیل هم نیاز به ارتقای ظرفیت دارد و دیگر پاسخگوی میزان فاضلاب ورودی نیست.
وی میزان فاضلاب ورودی به تصفیهخانه فاضلاب اردبیل را سه برابر ظرفیت آن ذکر و اضافه کرد: روزانه ۶۵ هزار متر مکعب فاضلاب وارد تصفیهخانه فاضلاب شهر اردبیل میشود در حالی که این تصفیهخانه با ظرفیت ۲۳ هزار متر مکعب در شبانهروز احداث شده است.
بهنژاد، اجرای طرح آبرسانی شهر نمین و عنبران با اختصاص ۵۰۰ میلیارد ریال و نیز اجرای سه مجتمع بزرگ آبرسانی سبلان مشگینشهر، خروسلو بیلهسوار و موران گرمی با یک هزار و ۶۰۰ میلیارد را از جمله پروژههای مشارکتی آب و فاضلاب استان اردبیل با شبکه بانکی کشور در قالب ماده ۵۶ اعلام کرد.
وی بیان کرد: مجتمع آبرسانی روستایی خروسلو بیلهسوار یکی از بزرگترین مجتمعهای آبرسانی روستایی استان اردبیل است که ۲۰۰ روستا و قشلاق منطقه مغان در شهرستان بیلهسوار را تحت پوشش قرار میدهد.
مدیرعامل آب و فاضلاب استان اردبیل اضافه کرد: اجرای کامل این پروژه سه هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد، ولی امسال ۲۹۰ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای آن پیشبینی شده که از طریق بانک صادرات تامین میشود.
وی همچنین گفت: برای اجرای مجتمع آبرسانی روستایی سبلان مشگینشهر نیز منابع مالی لازم در قالب ماده ۵۶ از طریق بانک صادرات تامین شده و سالانه با تامین سه میلیون مترمکعب آب از محل سد سبلان، به ۷۸ روستا و چهار نقطعه شهری شهرستان مشگینشهر آبرسانی میشود.
بهنژاد افزود: برای اجرای این طرح، احداث خط انتقال آب به طول ۱۳ کیلومتر و یک واحد تصفیهخانه در نزدیکی شهر فخرآباد پیشبینی شده است.
وی با اشاره به حادتر بودن تامین آب در مناطق روستایی شهرستان گرمی ادامه داد: برای حل این مشکل مرحله اول و دوم مجتمع آبرسانی منطقه موران شهرستان گرمی با ۵۶ روستای تحت پوشش در حال اجراست و برای تکمیل و اجرای مرحله سوم این طرح، ۱۴۰ میلیارد ریال اعتبار از طریق تسهیلات ماده ۵۶ بانک صادرات تامین خواهد شد.
مدیرعامل آب و فاضلاب استان اردبیل اضافه کرد: برای اجرای طرح فاضلاب شهر اصلاندوز مغان نیز اقدامات لازم برای اختصاص ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات از محل ماده ۵۶ و مشارکت شبکه بانکی آغاز شده که با اختصاص اعتبار مورد نیاز از سوی بانک توسعه تعاون، این طرح مهم نیز به اجرا در میآید.
به گزارش ایرنا، استان اردبیل ۲۶ نقطه شهری و یک هزار ۶۹۶ روستای هدف آبرسانی دارد که هماکنون، همه نقاط شهری این استان شامل ۹۰۶ هزار جمعیت شهری تحت پوشش شبکه آبرسانی قرار دارند.
هماکنون ۸۰ درصد جمعیت روستایی استان اردبیل با جمعیت ساکن ۴۰۱ هزار نفر نیز در ۹۹۱ روستای استان، تحت پوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب قرار دارند.
سالانه برای تامین آب مورد نیاز مناطق شهری استان اردبیل ۸۳ میلیون متر مکعب و برای تامین آب مناطق روستایی استان نیز ۲۹ میلیون مترمکعب آب تولید میشود.
نظر شما