به گزارش روز جمعه گروه فرهنگی ایرنا از روابط عمومی مدیریت همکاری های فرهنگی وامور ایرانیان خارج از کشور سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، محمد علی کیانی در این پیام فرارسیدن سال نو میلادی را به تمامی مسیحیان و موحدان جهان به ویژه ایرانیان مسیحی مقیم خارج از کشور تبریک گفت.
در متن این پیام آماده است: آغاز سال نو میلادی که همزمان با سالروز میلاد با سعادت حضرت مسیح (ع) پیام آور صلح و دوستی و نویدبخش سعادت بشر است، بر همه مسیحیان و موحدان جهان به ویژه هموطنان عزیز ایرانی مسیحی مقیم خارج از کشور خجسته و تهنیت باد.
مدیرکل همکاریهای فرهنگی وامور ایرانیان خارج از کشور سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در ادامه این پیام آورده است: راه، منش و اندیشه حضرت عیسی(ع) و تمامی انبیای الهی، یگانه پرستی، مهر ورزی، برابری و گسترش صلح و دوستی است و افق های روشن نجات و رهایی را پیش روی انسان و انسانیت ترسیم و تعالی و زیبایی را برای همگان متجلی می سازد.
کیانی در ادامه این پیام، از درگاه خداوند متعال برای هموطنان مسیحی و همه مسیحیان سراسر گیتی، سربلندی، سلامتی و پاکی جهان از ویروس کرونا همراه با بهروزی آرزو کرد.
وی ابراز امیدواری کرد: جامعه بشری در سال ۲۰۲۱میلادی
با گذر از دوران پر التهاب کرونا که انعکاسی از ضعف انسان مدرن در پیشگاه طبیعت است بتواند با اتکا به پرودرگار یکتا، بیش از پیش به انسانیت خویش بازگشته و با نسیم دلنواز دوستی، راستی، مهرورزی، همدلی و صمیمیت بر چهره خسته و پژمرده جهان و جهانیان، رنگی تازه زده و روح نشاط، عشق و پویایی را در کالبد آدمی و هستی بدمد.
میلاد حضرت عیسی بن مریم(ع)
به گزارش ایرنا، جمعه، پنجم دی در تقویم رسمی به عنوان روز میلاد حضرت عیسی بن مریم (ع) ثبت شده است. حضرت عیسی (ع) از پیامبران اولوالعزم و صاحب شریعت است. وی قبل از بعثت پیامبر خاتم محمد مصطفی (ص) به رسالت برگزیده شد و مردم را به رسالت «احمد و محمد» (ص) بشارت داد. قرآن کریم او را رسول خدا و کلمه او، بنده خدا، نبی، صاحب کتاب، مسیح، مبارک و نیکوکار در حق مادر معرفی کرده است.
همچنین در قرآن به زادروز ولادت او سلام شده و سلام به او تا روز برانگیخته شدنش تداوم یافته است. افزون بر آنکه در قرآن از معجزات و کرامات او نیز مکرر سخن گفته شده است، با این همه در فرهنگ دینداری ما، چنانکه شایسته مقام او در قرآن است، ارج گذاشته نشده و به تبع آن در زادروز ولادتش، جشنی که به نحوی حکایت از بزرگداشت او باشد، برگزار نمی شود. حتی می توان اقرار کرد که توجه متناسبی به این روز صورت نگرفته است.
تاکید و توجه به بزرگداشت ها و برگزاری جشن، از این رو در فرهنگ ما اهمیت دارد که جشن ها، فرصتی را برای آشنایی و به تبع آن تاسی از الگوهای دینی مهیا می کند. این در حالی است که قرآن کریم و سایر منابع دینی ما به جایگاه رفیع حضرت عیسی (ع) اشاره دارد.
نظر شما