به گزارش روز شنبه مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزشوپرورش، محسن حاجی میرزایی در تماس تلفنی با مدیر آموزشوپرورش شهرستان زابل ضمن خدا قوت به همه مدیران و معلمان از نحوه ارایه آموزش این شهرستان به دانشآموزان مطلع شد و گفت: ارتباط شما با مدیران باید همهروزه باشد. ۳۰۰مدرسه در این شهرستان وجود دارد که باید بازدید از این مدارس بین همکاران تقسیم شود.
وی ضمن تأکید بر این که باید از مدارس سرزده بازدید کرد، خاطرنشان کرد: دانشآموزان را باید مانند فرزندان خود بدانیم و اطمینان پیدا کنیم حتی یک نفر از آموزش دور نمیماند تا بتوانیم این سال تحصیلی را با موفقیت پشت سر بگذاریم.
وزیر آموزش و پرورش در این تماس ضمن پرسش از وضعیت آموزش ۴۰ هزار دانشآموز در شهرستان زابل بر ارتباط هرچه بیشتر دانشآموزان با معلمان تأکید و درباره وضعیت سکونت معلمان غیربومی در شرایط کرونا پرسش کرد.
فرزاد نامجو مدیر آموزش و پرورش شهرستان زابل هم در این تماس تلفنی با تأکید بر این که آموزش در دوران کرونا بهصورت غیرحضوری دنبال میشود و از طریق فضای مجازی و استفاده از شبکه شاد است، گفت: تمایل داشتیم این آموزشها بهصورت حضوری برگزار شود و برگزاری امتحانات نیز بهصورت حضوری انجام شود اما وضعیت این شهرستان نارنجی است و آموزشها غیرحضوری خواهد بود.
وی ادامه داد: پنج هزار و ۳۵۰ دانشآموز از درسنامه برای آموزش خود استفاده میکنند و سایر دانشآموزان از طریق فضای مجازی و آموزشهای تلویزیونی، آموزش های خود را پیش میبرند. ۲۳هزار دانشآموز دیگر نیز از بستر شبکه شاد استفاده میکنند و برخی دیگر بهطور مشترک از این شبکه و آموزش تلویزیونی استفاده میکنند.
مدیر آموزشوپرورش شهرستان زابل بر ارتباط تنگاتنگ با معلمان این شهرستان تاکید کرد و گفت: ۸۵درصد معلمان سیستان و بلوچستان بومی هستند که این موضوع نقطه قوتی برای آموزشوپرورش است.
نامجو به نظارت بر کار مدارس این شهرستان اشاره کرد و افزود: کارشناسانی را مشخص کردیم تا از مدارس و وضعیت آموزش مدارس بازدید کنند.
به گزارش ایرنا، طبق آخرین آمارها و تحلیل های وزارت بهداشت، هم اکنون ۲۰۵ شهرستان در وضعیت نارنجی و ۲۴۳ شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند و هیچ شهری در وضعیت قرمز کرونا نداریم.
براین اساس آموزش های دانش آموزان نیز در سراسر کشور غیرحضوری و مجازی است.
نظر شما