به گزارش ایرنا، قدرتالله ولدی روز شنبه در ستاد مقابله با کرونای شهرستان ملایر، اظهار داشت: تردد خودروها از ساعت ۲۱ تا چهار بامداد در سطح شهر ملایر ممنوع است و خودروهای با پلاک غیربومی نیز اجازه ورود و تردد در سطح شهر را ندارند و متخلفان دراین زمینه اعمال قانون می شوند.
وی با بیان اینکه مبادی ورودی شهر همچنان توسط پلیس کنترل میشود، افزود: فعالیت گروههای شغلی سه و چهار در شهرستان ملایر همچنان ممنوع است و واحدهای صنفی دیگر گروه های شغلی غیر از واحدهای تامین مایحتاج اساسی مردم نیز تا ساعت ۲۰ مجاز به فعالیت هستند.
فرماندار ویژه شهرستان ملایر تصریح کرد: حدود سه هزار خودرو از زمان آغاز طرح محدودیت های کرونایی در مبادی ورودی شهر و ایستهای بازرسی اعمال قانون شدند که از آن جمله می توان به جریمه ۲۰۰ هزار تومانی ۵۲۸ خودرو، جریمه ۵۰۰ هزار تومانی ۲۱۱ خودرو و جریمه یک میلیون تومانی ۹۱ خودروی متخلف اشاره کرد.
ولدی همچنین از انجام یک هزار و ۵۵۰ مورد بازرسی اصناف و پلمب ۸۱ واحد صنفی به دلیل تخلف در اجرای محدودیتها و بی توجهی به پروتکل های بهداشتی در سطح شهرستان ملایر خبر داد.
فرماندار ویژه ملایر در ادامه وضعیت بیمارستانها و مراکز درمانی شهرستان از نظر تجهیزات و امکانات و کادر درمان را در راستای مقابله با ویروس کرونا مطلوبی ارزیابی کرد و گفت: شرایط فعلی حاکم بر شهرستان شکننده است و در صورت کم توجهی به موضوع و عادی انگاری همه گیری ویروس دوباره شاهد بحرانی شدن اوضاع و افزایش آمار ابتلا و مرگ و میر ناشی از کرونا خواهیم بود.
فرمانده سپاه ناحیه ملایر نیز قرار گرفتن این شهرستان در شرایط نارنجی را یک فرصت دانست و گفت: اجرای طرح غربالگری و بیماریابی در این شهرستان موفق بود و با آغاز طرح «شهید حاج قاسم سلیمانی»، بیماریابی را در تمام نقاط شهرستان بهویژه روستاها انجام دادیم.
سرهنگ سیدجواد حسینی اظهار داشت: در راستای اجرای طرح ۳۹ منطقه پرخطر و آلوده شهرستان را زیرپوشش قرار دادهایم.
محسن ترکاشوند مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر نیز گفت: سیر نزولی در شیوع ویروس را شاهدیم و برهمین اساس هم اکنون ۲۳ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در بیمارستان امام حسین(ع)، ۱۲ بیمار در بیمارستان تامین اجتماعی دکتر غرضی و سه بیمار در بیمارستان مهر ملایر بستری هستند.
نظر شما