۹ دی ۱۳۹۹، ۷:۴۶
کد خبرنگار: 1226
کد خبر: 84164681
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

خلبان دوران دفاع مقدس: متانت حاج قاسم او را سردار دل‌ها کرد

بجنورد- ایرنا- خلبان خراسان شمالی دوران هشت سال دفاع مقدس گفت: افتادگی و متانت حاج قاسم او را در قلب ها جای داد و او را برای همیشه سردار دل ها کرد.

حسین بهزادفر روز سه شنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: اکنون یک سال از شهادت سردار گذشته است، با آسمانی شدن او منش و روشش بیش از پیش برای جهانیان تبیین شده است.

وی افزود: حاج قاسم، در انجام کارها جدی و پرتلاش بود، وظیفه ای که به او محول شده بود کامل و تمام انجام می داد، امروز جهان می داند که شهید قاسم سلیمانی همواره به دنبال برقراری صلح و آرامش بود.

وی با اشاره به تلاش های حاج قاسم برای نابودی داعش گفت: طرح هایی که این شهید  والامقام برای مبارزه با داعش می داد، نشان از هوش بالای این سردار دارد، مبارزات او امروز امنیت را به ارمغان آورده است، او داعش را در نطفه خفه کرد و اجازه پیشروی نداد.

این خلبان بازنشسته هوانیروز گفت: کارهایش امروز نه تنها برای ایران بلکه برای دنیا ماندگار شده است، مردم کرمان و سیستان و بلوچستان هنوز از نرمش و جاذبه و نیز ابهت و بزرگی او سخن می رانند.

وی تصریح کرد: جاذبه حاج قاسم در خیلی از موارد از اشرار، یک زارع و کشاورز ساخت، شرارت ها را رام کرد و این افراد با کنار گذاشتن اسلحه، به کشت و کار در زمین های کرمان روی آوردند.

وی خاطرنشان کرد: آن زمان، اشرار، جنوب کرمان را ناامن کرده و راه را بر کامیون ها می بستند این امر سبب نگرانی مردم شده بود، اما طرح های سردار، منطقه را امن کرد.

بهزادفر افزود: رویکرد حاج قاسم این بود که ابتدا امنیت باید در داخل تامین شود تا رزمندگان با خیال راحت در جبهه ها حضور داشته باشند، بر این اساس ابتدا شرارت ها در منطقه کرمان را خواباند تا امنیت در منطقه حاکم باشد.

وی اظهار داشت: آن سال ها حاج قاسم را در پروازهایی که در کرمان داشت همراهی کردم، پروازها برای مبارزه با مواد مخدر و مبارزه با اشرار انجام می شد، در این سال ها، آنچه از سردار سلیمانی دیدم، بزرگ مردی و افتادگی بود.

این خلبان بازنشسته هوانیروز گفت: احترام به اشخاص در هر جایگاه و مقام، منش و شیوه حاج قاسم بود  به همه احترام می گذاشت.

وی با تاکید بر اینکه حاج قاسم هیچ گاه به تنهایی تصمیم نمی گرفت افزود: در انجام پروازها حتی از من هم نظر می خواست، می گفت تو بلد منطقه هستی و مناطق را می شناسی، می توانی در بهتر انجام شدن عملیات کمک کار باشی.

وی تصریح کرد: حاج قاسم یک شبه حاج قاسم و سردار دل ها نشد، نفوذ در دل ها سرمایه ای است که از صفای دل و تلاش برای مردم به دست آمده بود، محبوبیت او از همان سال ها که شرارت اشرار را در کرمان خواباند، زبان زد بود از همان موقع بود که حاج قاسم در دل ها جای گرفت.

وی گفت: مردم سیستان و بلوچستان هنوز ناامنی ها و شرارت های منطقه را به یاد دارند، شرارت هایی که با طرح ها و رشادت های حاج قاسم پایان یافت و امنیت با نام این سردار گره خورد.

 این خلبان بازنشسته هوانیروز افزود: سردار سلیمانی همواره دغدغه مبارزه با مواد مخدر داشت، در پروازهایی که برای بازدید از محل اجرای طرح های مبارزه با مواد مخدر و اشرار داشت همراه ایشان و شاهد بودم چقدر نگران جوانان بود.

قاسم سلیمانی ۲۰ اسفند ۱۳۳۵ در روستای کوهستانی و دورافتاده قنات ملک در استان کرمان چشم به جهان گشود و در سن ۱۲ سالگی، پس از پایان تحصیلات دوره ابتدایی، زادگاه خود را ترک کرد و مشغول به کار ساختمان در کرمان شد.

با شروع جنگ تحمیلی، وی راهی جبهه شد و کمی بعد، فرمانده بسیجی‌های هم‌ولایتی‌اش شد و سپس لشگری از بسیجی‌ها تشکیل داد که به لشکر ۴۱ ثارالله شهرت یافت.

وی در طول دوران دفاع مقدس، با لشگر تحت‌ امر خود در عملیات‌های زیادی از جمله، والفجر ۸، کربلای ۴، کربلای ۵ و تک شلمچه حضور موثر داشت.

قاسم سلیمانی اولین بار در آذر ۱۳۶۰ در عملیات مشترک ارتش و سپاه با نام عملیات طریق‌ القدس در غرب سوسنگرد بر اثر انفجار گلوله خمپاره از دست راست و شکم به شدت مصدوم شد.

با پایان جنگ، لشگر ۴۱ ثارالله به فرماندهی سردار سلیمانی به کرمان بازگشت و درگیر جنگ با اشراری شد که از مرزهای شرقی کشور هدایت می‌شدند.

قاسم سلیمانی پس از دوران دفاع مقدس تا زمانی که به سمت فرماندهی سپاه قدس منصوب شد، با باندهای قاچاق مواد مخدر در نزدیکی مرزهای ایران و افغانستان جنگید.

وی در سال ۱۳۷۶، از سوی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، فرماندهی کل قوا، به تهران فراخوانده و مسوولیت سپاه قدس به او سپرده شد.

رهبر معظم انقلاب که بهمن ماه ۱۳۸۹ درجهٔ سرلشگری را به سلیمانی اعطا کرد، در تقدیر از عملکرد قاسم سلیمانی از او به عنوان «شهید زنده» نام بردند.

سردار حاج قاسم سلیمانی در اسفند ماه ۱۳۹۷ از سوی فرمانده معظم کل قوا به دریافت نشان ذوالفقار مفتخر شد.

نشان ذوالفقار پرافتخارترین نشان نظامی ایران است که پس از انقلاب برای نخستین بار توسط رهبری به سرلشگر سلیمانی اعطا شد.

بامداد جمعه ۱۳ دی‌ماه ۹۸ سردار سرلشکر سپهبدحاج «قاسم سلیمانی»، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و «ابومهدی المهندس»، معاون الحشد الشعبی به دستور رییس جمهوری آمریکا در نزدیکی فرودگاه بغداد ترور شده و به شهادت رسید.  

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha