فریده روشن روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: برای مشخص شدن این محل فردا نشست مشترک با موزعان مطبوعاتی تعیین تکلیف نهایی و جابه جایی به محل جدید برگزار می شود.
این مکان پیرو پیگیری های خبرنگار ایرنا در خصوص ساماندهی وضعیت نامناسب کنونی موزعان مطبوعاتی در محل پارکینگ غیر استاندارد آمادگاه محقق شده است.
وی اظهارداشت : طی چند هفته اخیر گزینه های مختلفی برای محل کار موزعان مطبوعاتی پیشنهاد شد که این ۲ محل در نظر گرفته شده است.
رئیس کمیسیون فرهنگی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: یکی از این مکان مجتمع مطبوعاتی است که موضعان می توانند به مدت ۲ سال به صورت رایگان در آن مشغول به کار شوند و دیگری پارکینگ خیابان پروین است که موضعان بابت آن باید اجاره بها پرداخت کنند.
به گزارش ایرنا، پیش از این توسط این عضو شورای شهر یکی از محل های مورد نظر در یکی از ایستگاه های مترو در نظر گرفته شده بود که با توجه به شرایط موزعان و استفاده از وسایل نقلیه که عموما موتور هست، این پیشنهاد منتفی شد.
مطالبه موزعان مطبوعاتی به دلیل دور بودن مجتمع مطبوعاتی برای توزیع؛ انتخاب محلی در مرکز شهر بوده است.
دفاتر موزعان مطبوعاتی اصفهان با استناد به بند ۱۴ ماده ۵۵ قانون شهرداری ها از ابتدای شهریور ماه جاری به دلیل غیر ایمنی بودن محل پارکنیگ آماده و خطرات احتمالی محل توزیع پلمب شده است.
۴۵۶ نشریه و روزنامه شامل ۲۵۶ مورد چاپی و ۲۰۰ مورد الکترونیکی (۵۶ درصد چاپی و ۴۴ درصد الکترونیکی) در استان اصفهان فعالیت دارند که در مجموع چهار درصد نشریههای کشور را تشکیل میدهند.
نشریههای چاپی استان اصفهان نیز شامل ۱۲ روزنامه، ۴۰ هفتهنامه، ۲۰ دو هفتهنامه، ۶۶ ماهنامه، ۱۷ دوماهنامه،۸۳ فصلنامه و ۱۸ دو فصلنامه است.
نظر شما