به گزارش چهارشنبه شب روابط عمومی جمعیت هلال احمر قم، محمدرضا بهرامی در نخستین جلسه هماهنگی دبیرخانه کشوری آموزش امدادی طلاب در این استان افزود: با توجه به اهمیت خودامدادی و دگرامدادی، از سال گذشته تاکنون یک هزار و ۴۰۰ تن از طلاب حوزه های علمیه استان آموزشهای امداد و کمکهای اولیه را فرا گرفتند و تیمهای تخصصی امدادی از بین داوطلبان تشکیل شد.
وی ادامه داد: به منظور استفاده از ظرفیت های طلاب علوم دینی در حوادث مختلف، تربیت مربیان تخصصی در حوزههای کوهستان، سیلاب و کمکهای اولیه، دبیرخانه کشوری آموزش طلاب از سوی جمعیت هلال احمر کشور برعهده معاونت آموزش و پژوهش استان قم قرار گرفت.
بهرامی، افزود: طلاب علوم دینی با روحیه بسیجی و جهادی با حضور در حوادث و بحرانهای مختلف در سراسر کشور از جمله سیل، زلزله و همچنین در عرصه مقابله با شیوع کرونا، در کنار سایر امدادگران و کادر درمان نقش آفرینی بسیار موثری داشتهاند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر قم ادامه داد: برنامه اصلی دبیرخانه کشوری آموزش طلاب، تولید محتوای علمی، آموزشی و پژوهشی یکسان و همچنین تهیه یک شیوه نامه و دستورالعمل اجرایی یکسان با همفکری و همافزایی معاونتهای هلال احمر و انتقال آن به حوزههای علمیه سراسر کشور است.
وی تصریح کرد: به دلیل اقدامات مشترک هلال احمر با حوزههای علمیه از جمله تاسیس کانونهای طلاب و خانههای هلال، آموزشهای امدادی و حضور طلاب امدادگر و داوطلب در حوادث و سوانح و همچنین برنامههای مشترکی که با دفتر نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر داشتند این همفکری صورت می گیرد.
دبیرخانه کشوری آموزش طلاب متشکل از معاونتهای جوانان، امداد، داوطلبان، آموزش و پژوهش و درمان و توانبخشی هلال احمر و همچنین اعضایی از بخشهای مختلف حوزه علمیه میباشد/
نظر شما