بیمارستان ولیعصر (عج) اراک آماده تحویل به پیمانکار جدید است

اراک - ایرنا - رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مرکزی گفت: بیمارستان ولیعصر (عج) اراک مرکز مادر تخصصی درمان این استان است که تسریع در تداوم روند طرح نوسازی آن اهمیت ویژه داردو آماده تحویل به پیمانکار جدید شده است.

«رقیه یادگاری» روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: مشکلات پیمانکار قبلی این طرح مهم سلامت حل شده و کارگاه عملیات اجرایی پینانکار پیشین آن تخلیه و لوازم اضافی خارج شده است و همچنین تعهدنامه‌ محضری از پیمانکار اخذ شده که ادعای ضرور و زیان در آینده نداشته باشد.

وی بیان کرد: کارفرمای جدید  از هم اکنون می‌تواند برای ادامه روند عمرانی این طرح ملی یا مناقصه پیمانکاری برگزار کند و یا ترک تشریفات انجام دهد کهدر این موارد حق انتخاب با کارفرما است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مرکزی ادامه داد: طرح توسعه بیمارستان ولیعصر (عج) اراک از موضوعات مصوب سفر رئیس جمهوری به استان است که تاکنون برای آن ۲ ‌هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

یادگاری اظهار داشت: اعلام نیاز یک هزار و ۷۷۰ میلیارد ریال اعتبار بر اساس قیمت ابتدای سال جاری برای تکمیل این طرح  شده اما نیاز واقعی برای اتمام کار با شرایط فعلی سه هزار میلیارد ریال است.

وی عنوان کرد: در سفر آبان ماه امسال معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل بیمارستان ولیعصر (عج ) اراک در نظر گرفته شده که این رقم به محض مشخص شدن پیمانکار جدید تخصیص می‌یابد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مرکزی اضافه کرد: اگر این رقم تا پایان سال جاری تخصیص داده شود و ۸۰۰ میلیارد ریال دیگر نیز در ابتدای سال آتی تامین شود، این طرح در هفته دولت سال ۱۴۰۰ به بهره برداری می‌رسد.

یادگاری تاکید کرد: مسئولان ارشد کشوری و استان مرکزی با جدیت این طرح را رصد می کنند و امید می‌رود که  هرچه زودتر تکمیل و در اختیار مردم قرار گیرد.

وی تصریح کرد: بیمارستان ولیعصر (عج) اراک یکی از ۶۰ مرکز درمانی است که در سال ۱۴۰۰ برای ارایه خدمت به مردم تعریف شده و دولت نگاه ویژه ای در بودجه سال آتی به بخش سلامت دارد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مرکزی افزود: بودجه عمرانی سلامت کشور در سال آتی ۲۰ درصد افزایش یافته و مقرر شده ۶۰ بیمارستان با ۱۰ هزار تخت بیمارستانی در سال ۱۴۰۰ به بهره برداری رسد.

یادگاری بیان کرد: سهم بوجه عمرانی استان های کشور از ۳۱ درصد رد سال جاری به ۴۴ درصد در بودجه پیشنهادی دولت در سال ۱۴۰۰ رسیدهکه استان مرکزی در این راستا یک و ۶ دهم درصد از سهم این اعتبارات را داراست که این رقم مناسب است.

وی گفت: چهار هزار و ۵۶۰ میلیارد ریال اعتبار عمرانی در سال ۹۹ در قانون دیده شده و این رقم برای سال آتی به هفت هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال افزایش یافته است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مرکزی ادامه داد: بودجه هزینه‌ای این استان نیز از ۲۸۹ میلیارد ریال در سال جاری به چهار هزار و ۶۶۰ میلیارد ریال در بودجه پینشهادی دولت با ۶۱ درصد رشد رسیده است.

۱۶ واحد بیمارستانی استان مرکزی با مدیریت دولتی، سه بیمارستان با راهبری حوزه مدیریت درمان تامین اجتماعی و سه بیمارستان خصوصی در اراک و ساوه ارایه خدمت دارند.
۶۹۸ پزشک عمومی، ۴۸۵ پزشک متخصص و فوق تخصص و یک هزار و ۷۲۶ کارشناس رشته های مختلف پیراپزشکی و مامایی در استان مرکزی فعالیت می‌کنند.

استان مرکزی با ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعت است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha