۱۴ دی ۱۳۹۹، ۱۲:۵۸
کد خبرنگار: 1336
کد خبر: 84171777
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

۲۰۲۱ و اقتصادهای پیشرو جنوب شرق آسیا در انتظار شرایطی متفاوت

تهران- ایرنا- تارنمای نیکی ژاپن گزارش داد، شش اقتصاد پیشرو در جنوب شرق آسیا طی سال ۲۰۲۱ با شرایط اقتصادی متفاوتی روبرو خواهند شد و به سطح پیش از شیوع بیماری کرونا باز خواهند گشت.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا، این رسانه آسیایی افزود: همچنین پیش‌بینی شده است در سال جاری میلادی سنگاپور، فیلیپین و تایلند نیز با شرایط سخت اقتصادی روبرو شوند.
پیش‌بینی صندوق بین‌المللی پول حاکی است: با وجود احتمال بالای رونق اقتصادی ویتنام، اندونزی و مالزی در سال ۲۰۲۱، اما همچنان به سبب ایجاد تغییرات در دولت آمریکا نمی‌توان با قطعیت در خصوص وضعیت اقتصادی شش کشور مذکور اظهار نظر کرد.

این صندوق همچنین پیش‌بینی کرد، اقتصاد ویتنام با شاخص رشد ۱۰۸.۴ در سال جاری میلادی رشد ۱۰.۹ درصدی را تجربه کند که بیشترین رقم در میان کشورهای آسیا و اقیانوسیه به شمار می‌آید.
در میان کشورهای این منطقه، ویتنام موفق شد زودتر از سایرین بیماری کرونا را مهار کند؛ در نتیجه رشد اقتصادی این کشور در ۲۰۲۰ در مقایسه با دیگر کشورهای این منطقه بیشتر شد.
اندونزی نیز با شاخص رشد ۱۰۴.۵ در جایگاه دوم پس از ویتنام قرار گرفت.
انتظار می‌رود با تصویب قانون جدید توسط «جوکو ویدو» رئیس جمهوری اندونزی، این کشور بتواند با ایجاد مشاغل و جذب سرمایه گذاران جدید بر رشد اقتصادی خود بیفزاید.
همچنین پیش‌بینی شده است مالزی با شاخص رشد ۱۰۱.۳ بتواند در سال ۲۰۲۱ رشد اقتصادی چشمگیری را تجربه کند.
بر پایه این گزارش، انتظار نمی‌رود میزان شاخص رشد در کشورهایی مانند سنگاپور، فیلیپین و تایلند تا سال ۲۰۲۲ از سطح ۱۰۰ فراتر رود.

رکود صنعت گردشگری
یکی از بخشهایی که به سبب شیوع بیماری کرونا در منطقه آسیا و اقیانوسیه با بیشترین خسارات مالی روبرو شد، صنعت گردشگری است. بخش گردشگری تایلند که حدود ۲۰ درصد از تولید ناخالص داخلی را تشکیل می‌دهد، در سال ۲۰۲۱ نیز با مشکلات فراوانی روبرو خواهد بود چرا که از سرگیری گردشگری در جهان به سبب تداوم روند همه گیری کرونا همچنان در هاله ای از ابهام قرار دارد.
همچنین نمی‌توان چشم انداز روشنی را برای صنعت گردشگری در سنگاپور متصور شد. آمارها نشان می‌دهد کرونا سبب شده است آسیا و اقیانوسیه رتبه نخست را با کاهش ۷۲ درصدی از نظر ورود گردشگر خارجی به خود اختصاص دهد. این مساله سبب شده است دست کم  ۶۳ میلیون نفر در این منطقه شغل خود را از دست بدهند.
بنابر اعلام سازمان جهانی گردشگری، در سال ۲۰۲۰ صنعت گردشگری با افت ۷۰ درصدی مواجه شد.شمال شرق آسیا با ۸۳ درصد بیشترین کاهش و پس از آن به ترتیب جنوب شرق آسیا با ۶۴ و اقیانوسیه و جنوب آسیا به ترتیب با ۵۸ و ۵۵ درصد بیشترین کاهش ورود گردشگر خارجی را داشته اند.
کاهش ۷۲ درصدی ورود گردشگران خارجی سبب شده است تعداد قابل توجهی از مشاغل مرتبط با صنعت گردشگری از بین برود. به عنوان مثال بخش هتلداری در تایلند متحمل خسارت ۴۰ درصدی شده است.
 مالزی نیز  سالانه حدود ۳۰ میلیون گردشگر خارجی دارد که درآمد حاصل از آن قریب به ۲۰ میلیارد یورو (۲۱. ۵ میلیارد دلار) برای دولت بوده که با گسترش کرونا بیشتر این درآمد از بین رفته است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha