به گزارش ایرنا، محمد امید عصر دوشنبه در گفت و گو با ایرنا در پایان سفر خود به سمنان بیان کرد: پیش از دولت تدبیر و امید، ۱۵ درصد از روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور به شبکه ملی اطلاعات متصل بودند.
وی با اشاره به اینکه نصب سلولهای خورشیدی به منظور استفاده از انرژی های نو در مناطق محروم یکی از سیاستهای خوب دولت تدبیر و امید است گفت: دولت در برخی مواقع صفحههای خورشیدی را به صورت تضمینی خریداری میکند و در اختیار خانوار روستایی قرار میدهد که این بزرگترین حمایت دولت از گسترش استفاده از انرژی های نو است.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری ادامه داد: اوایل آغاز این طرح، متقاضیان تسهیلات مناسبی از تبصرههای مختلف قانون بودجه دریافت کردند اما اکنون بودجه اشتغال روستایی در زمینه سلولهای خورشیدی صرف نمیشود زیرا سطح ایجاد اشتغال سلولهای خورشیدی پایین است.
امید، با بیان اینکه گسترش استفاده از سلولهای خورشیدی به دلیل تولید انرژی پاک جزو سیاستهای کشور است گفت: بسیاری از استانها در این زمینه فعالیتهای مطلوبی داشتند و سمنان جزو استانهایی است که هم در مقیاس پنج کیلووات و هم در مقیاسهای بزرگ تر در سطح مگاوات، فعالیت میکند.
وی بیان کرد: وزارت نیرو نیز در این زمینه فعالیتهای زیادی به ویژه در روستاها انجام داده است و مهمترین حمایتی که با وجود مشکلات تامین پول پرداختی برق، در این زمینه انجام میشود، خریداری برق از صاحبان سلولهای خورشیدی و پرداخت به موقع تسهیلات مورد نیاز است.
به گزارش ایرنا، ۳۷ هزار روستا در ایران وجود دارد.
یکهزار و ۸۱۶ خانوار روستایی با جمعیت ۱۴۱ هزار و ۸۵۸ نفر در ۵۴۹ روستا و آبادی استان سمنان زندگی می کنند و ۹۰ درصد جمعیت روستایی استان تحت پوشش شوراهای اسلامی روستایی و ۸۸ درصد تحت پوشش دهیاریها قرار دارند.
نظر شما