به گزارش ایرنا، منوچهر فخری روز دوشنبه در نشست شورای روستایی و عشایری استان سمنان با حضور معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری در سالن یارگار امام(ره) استانداری ابراز داشت: پوشش بیمه در جبران خسارت احتمالی ناشی از حوادث غیرمترقبه بسیار مهم است و برای پوشش بیمهای واحدهای مسکونی در مناطق روستایی از ظرفیت اعتبارات فرمانداری ها با همراهی بنیاد برکت استفاده شد.
وی با بیان این که همواره پیشگیری بهتر از درمان است، افزود: بهره گیری از خدمات بیمه ای نوعی اقدام پیشگیرانه محسوب می شود که در صورت وقوع بلایای طبیعی مانند سیل و زلزله بخش زیادی از آسیب ها و خسارت ها را جبران کند، بر همین اساس بیمه واحدهای مسکونی به ویژه در بخش روستایی که در معرض خطر و آسیب بیشتری قرار دارند به عنوان اقدامی اجتناب ناپذیر با جدیت پیگیری میشود.
فخری بیان کرد: مهاجرت معکوس، توسعه و آبادانی روستاها تنها با توجه به اقتصاد روستا و اشتغالزایی و بهبود معیشت روستاییان محقق میشود.
فخری افزود: طرح سه روستای بدون بیکار در روستای جودانه قطب دامداری، دهملا قطب تولید محصولات چوبی، و روستای محمدآباد قطب تولید پوشاک با موفقیت اجرا شد که تجربه خوب و قابل تعمیم به کشور است.
وی تاکید کرد: برای حل مشکل محرومیت در روستاها باید دستگاههای مختلف همراهی کنند و هماهنگی داشته باشند و تنها راه تفویض اختیارات بیشتر به شهرستانها است تا بتوان براساس ظرفیت و شایستگی هر منطقه اقدام کرد.
به گفته فخری، بیشتر روستاهای استان سمنان دارای سند توسعه است و تخصیص اعتبار نقشی مهم در توسعه و عمران روستاهای استان، بهبود معیشت روستاییان و جلوگیری از مهاجرت دارد و نباید این مهم مورد غفلت قرار بگیرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان گفت: محرومیت ناشی از نبود شناخت از ظرفیت ها شهرستان ها است و اگر ظرفیت ها شناسایی شود بدون شک محرومیت رفع خواهد شد.
وی با بیان اینکه شهرستان میامی استان سمنان جزو مناطق محروم کشور است، افزود: میامی شهرستانی غنی از ظرفیتهای کشاورزی و معدنی است که توجه به این ظرفیتها زمینهساز توسعه می تواند باشد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان گفت: طرود و خارتوران ضریب محرومیت هشت و میامی ضریب محرومیت هفت دارد و تخصیص اعتبارات در تامین زیرساختها و توسعه کمک کننده است.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری به منظور بازدید و بررسی طرحهای روستایی در سفر ۲ روزه به استان سمنان آمده است.
بر اساس سرشماری نفوس ومسکن سال ۱۳۹۵ کشور ، از کل جمعیت ۷۰۲ هزار نفری استان سمنان ۴۵ هزار و ۸۱۶ خانوار روستایی با جمعیت ۱۴۱ هزار و ۸۵۸ نفر در ۵۴۹ روستاهای استان زندگی می کنند و ۹۰ درصد جمعیت روستایی استان تحت پوشش شوراهای اسلامی روستایی و ۸۸ درصد تحت پوشش دهیاریها قراردارند.
استان سمنان دارای ۳۰۸ روستای برخوردار از شورای اسلامی است و ۲۵۶ روستای استان هم دهیاری دارد.
معاون استاندار:
۱۵ هزار خانه روستایی در استان سمنان تحت پوشش بیمه است
۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۳:۲۹
کد خبر:
84173224
سمنان- ایرنا- معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان گفت: ۱۵ هزار خانه در مناطق روستایی استان در برابر حوادث غیرمترقبه مانند سیل و طوفان تحت پوشش بیمه قرار گرفتند.
اخبار مرتبط
-
شمار روستاهای بدون بیکار استان سمنان به ۱۵ روستا افزایش مییابد
سمنان- ایرنا- استاندار سمنان گفت: طرح روستای بدون بیکار در استان تا پایان دولت تدبیر و امید…
-
استان سمنان سهم ۸۸ میلیارد ریالی از تسهیلات ویژه مناطق محروم دارد
سمنان- ایرنا- مدیرکل دفتر روستایی و شوراها استانداری سمنان گفت: سهم روستاهای استان از تسهیلات…
-
استان سمنان الگوی روستای بدون بیکار در کشور
سمنان- ایرنا- یکی از دستاوردهای مهم استان سمنان عملکرد مطلوب در جذب تسهیلات اشتغال روستایی…
-
طرح روستای بدون بیکار در ۱۴ روستای استان سمنان اجرا میشود
سمنان- ایرنا- مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری سمنان گفت: اجرای طرح روستای بدون…
-
معاون استاندار سمنان: میامی برای توسعه نیازمند تکمیل زیرساختها است
شاهرود- ایرنا- معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سمنان گفت : رشد و پیشرفت شهرستان میامی و…
نظر شما