۴۰۰ طرح فناورانه حوزه بهداشت و درمان مورد حمایت قرار می‌گیرد

تهران- ایرنا- صندوق حمایت از فناوران و پژوهشگران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با امضای تفاهم‌نامه‌ای با معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از ۴۰۰ طرح فناورانه حوزه بهداشت و درمان حمایت می‌کند.

به گزارش روز سه شنبه صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران، این تفاهم‌نامه به امضای ایمان افتخاری رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران و فرید نجفی سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رسید.

هدف از این تفاهم نامه شناسایی، برقراری ارتباط و حمایت از پژوهشگران و فناوران است تا با استفاده از مشارکت و همکاری‌های علمی این ۲ مرکز زمینه‌ برای تأمین بهداشت و درمان مردم فراهم شود.

همکاری در زمینه اجرای ۲۰۰ طرح تحقیقاتی پسادکتری و ۲۰۰ طرح رساله دکتری در راستای اولویت های تحقیقاتی طرفین و مقررات و سیاست ها حمایتی صندوق، فراهم کردن بستر به اشتراک گذاشتن اطلاعات مربوط به طرح های انجام شده و در حال انجام سامانه صندوق و سامانه نیماد از موارد این تفاهم نامه است.

استفاده از بستر نرم افزار علم سنجی معاونتتحقیقات وزارت بهداشت توسط صندوق حمایت از فناوران و پژوهشگران، تشویق به افزایش استفاده از حمایت های این صندوق در زمینه گرنت پژوهشی توسط معاونت های علوم پزشکی طرف تفاهم نامه با صندوق از سوی معاونت و  تشویق مراکز علمی علوم پزشکی به انعقاد تفاهم نامه حمایت مشترک در خصوص طرح های تحقیقاتی با صندوق از دیگر موضوعات این تفاهم نامه همکاری است.

حمایت بیشتر از پژوهشگران کشور در پی اشتراک گذاری منابع
در این مراسم ایمان افتخاری رییس صندوق حمایت از فناوران و پژوهشگران معاونت علمی و فناوری به حمایت از پژوهشگران حوزه پزشکی و دارویی کشور اشاره کرد و گفت: این تفاهم نامه منابع صندوق حمایت از پژوهشگران و معاونت پژوهشی وزارت بهداشت را برای حمایت از پژوهشگران در کنار یکدیگر قرار می دهد.

وی ادامه داد: در قالب این تفاهم نامه پژوهشگران در سطح پسا دکتری و پژوهشگران دانشجویی، طرح های خود را ارسال می‌کنند و بهترین طرح پس از داوری مشترک توسط دو مجموعه مورد حمایت قرار خواهد گرفت.
رییس صندوق حمایت ازپژوهشگران و فناورانمعاونت علمی وفناوری با بیان اینکه در قالب این برنامه ۲۰۰ پژوهشگر دوره پسادکتری و ۲۰۰ طرح پژوهشی(رساله دکتری)   را زیر چتر حمایتی قرار می دهیمبیانکرد: اشتراک گذاری منابع، حمایت بهتر و بیشتر از محققان را به دنبال دارد.

ضرورت حمایت دوجانبه از پروژه های کاربردی برای کشور
همچنین فرید نجفی سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: این تفاهم نامه بعد از مذاکرات اولیه ای که با صندوق در معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت انجام شده بود به امضا رسید.
به گفته وی، در این تفاهم نامه به بحث حمایت فارغ از تعداد پژوهش ها که قابل گسترش بوده، توجه شده است و مدلی از همکاری را شکل می دهد که در قالب آن صندوق و وزارت بهداشت از پروژه پژوهشگرانی که به سود کشور بوده و ارزش علمی مناسبی دارند، حمایت خواهند کرد، باید پروژه هایی که ارزش افزوده ای برایمان ایجاد می کنند و مشکلی از مشکلات کشور می کاهند را دوجانبه حمایت کنیم.
 

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha