به گزارش ایرنا، علیرضا زندیان شامگاه پنجشنبه در جلسه شورای اداری این شهرستان گفت: تصمیم گیریهای امروز باید بر اساس پیش بینیهای از آینده باشد و مدیریت پیش از بحران بدون شک از مدیرت بحران آسانتر خواهد بود.
وی با اشاره به این که تصمیم گیریها و برنامه ریزیهای ما بر اساس گذشت زمان است افزود: مدیریت اداری آموزش و پرورش با مدیریت آموزشی دانش آموزان باید تفکیک شود و برای هر یک برنامهای منسجم و ساختاری منظم در دستور مجلس شورای اسلامی قرار بگیرد.
زندیان با انتقاد از اینکه سرانه آموزشی بیجار با واقعیت فاصله زیادی دارد گفت: اگر بخواهیم واقعیتهای فضای آموزشی و سرانه آموزشی را بر اساس دانش آموزان بیجار محاسبه کنیم، این میزان به کمتر از یک مترمربع میرسد.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان هم در این جلسه گفت: شورای آموزش و پرورش شهرستان بیجار بر اساس معیارهای آموزشی رتبه برتر استان کردستان را به خود اختصاص داده است.
رشید قربانی اظعار داشت : بیش از ۸۵ درصد دانش آموزان از شبکه شاد آموزش و پرورش استفاده میکنند و طبق آمار حدود ۹۰ درصد دانش آموزان این شهرستان در این شبکه فعال هستند.
وی با اشاره به اینکه عقب ماندگی دانش آموزان در آموزش غیر حضوری در حال افزایش است و در آینده اگر فکری برای آن نشود به یک آسیب جدی تبدیل خواهد شد افزود: حضور دانش آموزان در قالب گروه های پنج نفره در مدارس را برای رفع اشکال ضروری اس.
قربانی با اشاره به اینکه برای نوسازی ۳۶۰ کلاس درس استان اعتبار تخصیص داده شده است گفت: برای جذب حدود هشت هزار نفر برای بخش اداری مجوز صادر شده است که در سال ۱۴۰۰ اقدامات آن صورت خواهد گرفت.
فرماندار شهرستان بیجار هم در این جلسه گفت: شهر بابارشانی از توابع این شهرستان هم با دارا بودن ساختمان و ساختار مدیریتی فاقد نیروی لازم برای ارائه خدمات است که امیدواریم مدیرت استان این موضوع را در اولویت قرار دهد.
علی اکبر ورمقانی با اشاره به اینکه بیجار یک منطقه با پیشینه کشاورزی و دامداری است گفت: ایجاد هنرستان کشاورزی نیازی است که باید با توجه به بازار کار و نیاز سنجی این حوزه مورد بررسی قرار گیرد.
شهرستان ۸۹ هزار نفری بیجار در ۱۴۲ کیلومتری شرق شهر سنندج مرکز استان کردستان قرار دارد.
نظر شما