عطالله ابراهیمی عصر روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به تاکید رییس کمیسیون کشاورزی،آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی به تبدیل شدن این کارخانه به دهکده مالت افزود: جهاد کشاورزی استان برای توسعه دهکده مالت استان با این شرکت در زمینه تامین زمین به عنوان مهمترین دغدغه توسعه این شرکت در جوار کارخانه همکاری خواهد کرد تا زمین مورد نیاز کارخانه برای توسعه در اختیار سرمایه گذار قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه در این کارخانه در حال حاضر ۲۰ هزار تُن مالت تولید میشود، گفت: به منظور جمعآوری و ساماندهی ضایعات حاصل از تولید مالت از جو، بین شرکت تولید مالت و مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی قراردادی منعقد شده است و سه پروژه تحقیقاتی در دست اجراست.
به گفته وی، به منظور تولید و انتخاب رقم برتر برای ایجاد مالت نیز با همکاری مرکز تحقیقات طرح شناسایی رقم برتر جو در دست بررسی و تحقیق است تا بتوان بهترین مالت تهیه و تولید شود.
ابراهیمی به بحث کشت قراردادی در زمینه کشت جو بین کارخانه و کشاورز اشاره کرد و گفت: در این طرح با انعقاد قرارداد بین کشاورز و کارخانه، محصول جو تولیدی کشاورز به صورت قراردادی خریداری خواهد شد.
وی اظهار داشت: اجرای طرح قراردادی خرید جو، علاوه بر تامین جو مورد نیاز کارخانه در داخل استان، زمینه تولید جو برتر را نیز افزایش میدهد.
به گزارش ایرنا، کارخانه تولید مالت هفشجان در زمینه تولید پودر مالت، عصاره مالت، مالت تیره، پودر عصاره مالت و پودر جوانه گندم و دمنوش فعالیت دارد.
مالت،دانه جو جوانهزده فراوری شده است که بر اثر حرارت، رست (برشته شده) و به رنگ تیره تبدیل میشود و از این محصول در تولید شیرینی، شکلات، ماءالشعیر و انواع نوشیدنی استفاده میشود.
نخستین کارخانه مالتسازی صنعتی کشور در شهر هفشجان در ۱۵ کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری راهاندازی شده است و که این واحد تولیدی ظرفیت توسعه تولید تا ۲۴ هزار تُن مالت را دارد.
نظر شما