انور اسماعیلی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: سه بیمه پایه شامل خدمات درمانی، سلامت و نیروهای مسلح به بیمه گذاران خدمات بیمهای ارائه میکنند که طبق تبصرههای ماده واحده قانون بودجه سال ۹۹ سازمانهای بیمهگر پایه درمان مکلف به پذیرش نسخههای الکترونیکی هستند.
وی افزود: الکترونیکی شدن نسخهها باعث حذف کاغذ در انتقال بیماری کرونا تاثیرگذار است، افزایش دسترسی مردم به خدمات بهداشت و درمان، افزایش شفافیت مالی مراکز درمانی، ارائه خدمات پزشکی و جلوگیری از سواستفادههای مالی از بیمه سلامت است.
مدیرکل بیمه سلامت کردستان یادآور شد: در حال حاضر استان کردستان به عنوان استان پیشرو در صدور نسخههای الکترونیک در کشور معرفی شده است و تداوم این روند با جدیت دنبال میشود.
وی اظهار داشت: در ۹ ماهه امسال تعداد بار مراجعه بیماران زیرپوشش بیمه سلامت به بخش خصوصی ۷۳۲هزار و تعداد بار مراجعه بخش دولتی دانشگاهی (بستری) ۵۶۵ هزار مورد بوده است.
اسماعیلی افزود: امسال همچنین بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان برای درمان بیمهشدگان در بخشهای خصوصی، دولتی و دانشگاهی هزینه شده است.
در استان کردستان بیش از یک میلیون نفر تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند که بیشترین تعداد شامل بیش از ۶۰۰ هزار نفر در روستاها ساکن هستند.
نظر شما