به گزارش ایرنا، علی زینیوند روز چهارشنبه در دیدار رییس سازمان دارالقرآن الکریم، با اشاره به ظرفیت و علاقمندی استان به مسائل مذهبی افزود: زندگی مردم ایران با قرآن عجین شده است و دسترسی بیشتر مردم به معارف و آموزههای قرآنی باید مورد توجه قرار گیرد.
وی تصریح کرد: تاثیرپذیری مستقیم جوانان از آموزههای قرآنی در گذشته بسیار آسانتر بود و همزمان که ما مفاهیم دینی را به فرزندانمان آموزش میدهیم، شبکههای وسیعی با پشتیبانی فکری و مالی گسترده، برنامهریزی دارند که این اثرگذاری صورت نگیرد.
استاندار کرمان تاکید کرد: توجه به ظواهر قرآنی از جمله چاپ قرآن زیبا که همه به آن دسترسی داشته باشند و کار کردن روی مفاهیم قرآنی در کنار یکدیگر اهمیت دارند.
زینی وند اظهار داشت: در استان این آمادگی وجود دارد که از ظرفیتها و امکانات دولتی برای امر مهم چاپ و توزیع قرآن کریم توجه شود و کمکهایی نیز به موسسات قرآنی و دارالقرآن داشته باشیم.
وی افزود: بعد از شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی و مزار مطهر ایشان در گلزار شهدای کرمان، فضای نورانی را در استان شکل داده است و به همین دلیل تولید گفتمان و محتوا و رفتار استان متناسب با این فضا و ویژگیهای مکتب شهید سلیمانی خواهد بود.
رییس سازمان دارالقرآن الکریم در این دیدار با اشاره به فعالیت ۱۴ هزار موسسه و خانه قرآنی در سطح کشور گفت: ۲۸۰ موسسه و خانه قرآنی در استان کرمان دایر و فعال هستند.
حجت الاسلام مهدی اخوان ادامه داد: سازمان دارالقرآن الکریم بیشتر به فعالیتهای تخصصی در این حوزه پرداخت است که همه باید حفظ شوند، اما ورود قرآن را باید در لایهها و فضاهای عمومی و گفتمانساز جامعه ببینیم.
وی با اشاره به توصیههای رهبر معظم انقلاب در راستای ترویج فرهنگ قرآنی و برگزاری جلسات قرآنی خانگی تصریح کرد: در جریان بیماری کرونا موسسات قرآنی زیادی نیز آسیب دیدند و ۸۰ موسسه قرآنی در استان کرمان نیازمند وامهای کمبهره هستند.
نظر شما