به گزارش روز یکشنبه ایرنا از خبرگزاری رویترز؛ دومینیک راب وزیر امور خارجه انگلیس ابراز امیدواری کرده که با دستیابی به هدف توزیع و تزریق واکسن های کووید - ۱۹ تا ماه مارس (اوایل بهار)، دولت کاهش محدودیت های قرطینه ای را بررسی کند.
بریتانیا که از بالاترین شمار مرگ و میر ناشی از بیماری کووید – ۱۹ رنج می برد، از اوایل ژانویه (دی ماه) تحت قرنطینه سراسری قرار گرفته است.
به نوشته روزنامه ساندی تایمز؛ وزیران دولت انگلیس به توافقی برای تصویب طرح سه مرحله ای دست یافته اند که می تواند منحر به کاهش برخی محدودیت ها تا اوایل مارس شود.
این روزنامه به نقل از این مقام ها نوشت که آماده مقاومت در برابر فشار مشاوران بهداشتی و درمانی دولت برای تاخیر در اجرای این تغییرات تا هنگام واکسینه شدن بیشتر شهروندان هستند که ممکن است دستکم تا تابستان طول بکشد.
دولت اتریش نیز با تمدید مقررات قرنطینه ابراز امیدواری کرد که که از هشتم فوریه به بعد از شدت آنها بکاهد.
هایکو ماس وزیر امور خارجه آلمان خواستار کاهش محدودیت های کووید -۱۹ برای شهروندان واکسینه شده و مجوز زودهنگام استفاده آنان از رستوران ها و سالن های سینما به رغم مخالفت دیگر اعضای دولت با درنظرگرفتن امتیازهای ویژه برای این گروه، شده است.
ماس افزود دولت برای جلوگیری از همه گیری و پر شدن ظرفیت بیمارستان ها، بخش بزرگی از حقوق اساسی شهروندان را محدود کرده است.
بر اساس تازه ترین آمار، نزدیک به ۱۴ هزار شهروند دیگر آلمان در ۲۴ ساعت گذشته دچار بیماری کووید – ۱۹ شده اند و حدود ۴۵۰ تن نیز جان خود را از دست داده اند.
آمار موسسه روبرت کخ آلمان برای مبارزه با بیماری های واگیردار حاکیست: تا روز جمعه حدود یک ملیون تن از ۸۳ میلیون شهروند این کشور واکسن کرونا دریافت کرده اند.
دولت آلمان مقررات قرنطینه را دستکم تا پایان ژانویه(۱۱ بهمن) تمدید و آنگلا مرکل صدراعظم روز سه شنبه برای بررسی اجرای محدودیت های سخت تر و بیشتر، نشستی با سران ایالت ها برگزار کرده است.