به گزارش روز سه شنبه ایرنا، خیابان های شهر واشنگتن دی.سی پایتخت آمریکا خالی از هرگونه تردد بوده و تنها هزاران نظامی کاملا مسلح گارد ملی آمریکا در فواصلی نزدیک به هم دیده می شوند، خودرهای زرهی نظامی در خیابان های واشنگتن دی.سی بخصوص در اطراف عمارت کنگره به گشت زنی می پردازند، صحنه هایی که اشغال عراق و افغانستان را تداعی می کنند؛ اکنون پایتخت آمریکا در آستانه برگزاری مراسم تحلیف چهل و ششمین رئیس جمهوری این کشور خود به یک شهر جنگ زده بدل گشته است.
شبکه خبری سی ان ان با نشان دادن صحنه ای از واشنگتن دی.سی به صراحت گزارش داد: حال و هوایی که بر پایتخت آمریکا حکم فرما است آشکارا نشان دهنده آن است که شاهد انتقال قدرتی مسلمت آمیز در آمریکا نیستیم.
ادعای دفاع از دمکراسی از هم پاشیده آمریکایی
درحالی که پس از شورش ۱۷ دی ماه هوداران دونالد ترامپ به عمارت کنگره بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران مسائل امنیتی نسبت به انجام برگزاری مراسم تحلیف جو بایدن در داخل کنگره و یا کاخ سفید و یا یک مکان سربسته به علت بیم از حملات دوباره توصیه و هشدار داده اند اما رسانه های آمریکایی گزارش می کنند که برگزاری این مراسم در فضای باز بالکن غربی عمارت کنگره به اصرار شخص بایدن صورت می گیرد، چراکه وی خواهان آن است که به جهانیان نشان دهد از دموکراسی آمریکایی که با اقدام هواداران ترامپ بواقع به شدت زیر سوال رفته است، حمایت و دفاع می کند.
نگرانی از وجود هواداران ترامپ در میان نیروهای مسلح آمریکا
شورشی که ۱۷ دی ماه و در آستانه شمارش آرا هیئت گزینشگران در صحن کنگره آمریکا در گرفت، طی روزهای گذشته بسیاری از کارشناسان امنیتی را نسبت به ورزیده بودن مهاجمان نگران کرده است.
شبکه خبری سی ان ان روز سه شنبه در گزارش خود افزود: با بررسی های صورت گرفته از واقعه ۱۷ دی ماه اکنون این نگرانی به مراتب در حال فزونی است که در میان شورشیان افرادی از نیروهای مسلح کنونی و سابق آمریکایی به چشم می خوردند و این خود باعث افزایش نگرانی در روز مراسم تحلیف در واشنگتن دی.سی خواهد بود.
تهدید کتبی فرد شماره۲ آمریکا
سی ان ان در ادامه واکاوی از اوضاع نا امن و وضعیت جنگ زده حاکم بر واشنگتن دی.سی افزود: فردی که با کلاه و پوستن بوفالو به صحن کنگره وارد شد، با قرار گرفتن در جایگاه مایک پنس معاون رئیس جمهوری آمریکا با نوشتن مطلبی، کتبا وی را تهدید به مجازات کرد.
سوابق دعوت شدگان به مراسم تحلیف بررسی می شود
شرایط امنیتی آنچنان در آمریکا بویژه در پایتخت بحران زده این کشور در سطح بالایی قرار گرفته که عموم از حضور یافتن دراین مراسم منع شده و افراد معدودی مجاز به حضور در این مراسم هستند.
خبرنگار این رسانه تصویری گزارش داد: برخی از اعضای کنگره اصرار دارند تا افرادی را به عنوان همراه و مهمان به این مراسم بیاورند، اما این افراد پیش از کنترل بدنی باید سابقه آنها از بابت خشونت طلبی بررسی و پس از آن آزمایش منفی بودن کووید-۱۹ صورت گیرد.
کشور جنگ افروزی که خود درمخمصه ناامنی گرفتار آمد
آمریکا که در پی حملات یازده سپتامبر به برج های دوقلو مرکز تجاری واقع در منهتن نیویورک با دست آویز قرار دادن مقابله با تروریسم و ایجاد امنیت در این کشور، در سال های ۲۰۰۱ و ۲۰۰۳ میلادی به ترتیب به افغانستان و عراق حمله برد و پس از آن لیبی و سپس سوریه را مورد حملات غیر مستقیم قرار داد و بر آتش جنگ افروزی های خود ادامه داد، اکنون خود در شرایط بحرانی امنیتی ناشی از تروریست خانگی دست به گریبان شده و واشنگتن دی.سی پایتخت این کشور به شهری جنگ زده بدل گشته است.
تحلیلگران بیم آن دارند که پس از پایان یافتن مراسم تحلیف در آمریکا وضعیت امنیتی در واشنگتن با مرخص شدن نظامیان مسلح گارد ملی به چه صورتی خواهد بود و آیا این حفاظت نظامی باید برای روزها، هفته ها و یا ماه ها از بیم تروریست خانگی ادامه داشته باشد.
این مثل را اکنون باید برای جنگ افروزان آمریکایی خواند که «بهرام که همه عمر گور گرفت دیدی که چطور گور بهرام گرفت»
گزارش از: بهروز وفاداری
**۱۳۰۲**
نظر شما