رامین علیپور روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این اقدام به منظور ارتقای سطح بهداشت عمومی، حفظ و صیانت از حقوق و سلامت شهروندان و اجرای مصوبات ستاد شهرستانی پیشگیری از کرونا با همکاری مرکز بهداشت، شبکه دامپزشکی، نیروی انتظامی و دستور دادستان این شهرستان انجام شد.
وی اضافه کرد: ۲۰ واحد دیگر از این مراکز نیز به دلیل تخلف به دادگاه معرفی شده است که بهزودی مراحل قضایی و قانونی در مورد این تخلفات آغاز خواهد شد.
رییس شبکه دامپزشکی اشنویه اظهار کرد: با تشکیل یک تیم نظارتی در این شهرستان متشکل از شبکه بهداشت و درمان، دامپزشکی و دستگاه قضایی به صورت مستمر بر مراکز عرضهکننده مرغ زنده در این شهرستان نظارت شده و با متخلفان برخورد صورت میگیرد.
علیپور بیان کرد: روش عرضه مرغ زنده و کشتار غیربهداشتی و غیراستاندارد آن به علت احتمال انتقال بیماری در بسیاری از کشورهای جهان منع قانونی دارد و این روش یک شیوه منسوخ شده در عرضه گوشت مرغ به شمار میرود.
وی بیان کرد: با توجه به احتمال رخداد بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان برخورد با فروشندگان مرغ زنده در این شهرستان همچنان ادامه خواهد داشت.
وی از شهروندان خواست همه فرآوردههای خام دامی خود را از مراکز دارای پروانه بهداشتی و تحت نظارت دامپزشکی خریداری کرده و هرگونه موارد غیربهداشتی را نیز در صورت مشاهده در اسرع وقت با شماره تلفن ۴۴۶۲۵۷۱۰ اطلاع دهند.
متاسفانه بیشتر شهروندان اشنویه از مراکز عرضه مرغ زنده اقدام به خرید میکنند که این امر موجب نگرانی مسوولان حوزه بهداشت شده است؛ این شهرستان ۷۵ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما