مریم قرهسو در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا در رابطه با ویژگیها و اهداف بخش پژوهش جشنواره گفت: در اولین دوره برگزاری این جشنواره بخش پژوهش به موضوع موسیقی کلاسیک با تمرکز روی مهدیقلی هدایت پرداخت.
بنابر تصمیم هیأت داوران جشنواره امسال که همگی جزو هیأت علمی دانشگاههای موسیقی ایران هستند، قرار است تا فراخوان جشنواره نسبت به دوره گذشته متفاوتتر باشد. دانشجویان و پژوهشگران علاقهمند میتوانند مقالات خود را با موضوع آموزش در موسیقی کلاسیک ایرانی برای دبیرخانه جشنواره ارسال کنند تا بر اساس فرم و ویژگیهای تعیین شده آنها را داوری کنیم.
وی با اشاره به اهداف بخش پژوهش سومین جشنواره موسیقی کلاسیک ایرانی بیان کرد: تمام علوم مخصوصاً علوم شناختی نیاز به بهروزرسانی مستمر دارند و باید مداوم در حال درک پدیدههای اطراف خود باشیم اما در ایران به بخش پژوهش توجه کمی میشود. با این حال در چند سال گذشته بخش پژوهش به جشنوارههای موسیقی افزوده شده است. اما به دستاوردهای نهایی توجهی نشده است زیرا باید مقالات برگزیده منتشر شود و در اختیار علاقهمندان قرار گیرد.
هدف سومین جشنواره موسیقی کلاسیک ایرانی، شناخت موسیقی اقوام مختلف و موسیقی کلاسیک ایرانی است تا موسیقی را از وجوه گوناگون و علمی بهتر بشناسیم.
دبیر بخش پژوهش سومین جشنواره موسیقی کلاسیک ایرانی در رابطه با معیار انتخاب داوران این جشنواره توضیح داد: تمام داوران جزو هیأت علمی دانشگاهها هستند تا تمرکز بیشتری بر روش و متد نگارشی داشته باشیم.
در سومین دوره جشنواره موسیقی کلاسیک ایرانی دانشجویان، علاقمندان و پژوهشگران حوزهی موسیقی کلاسیک ایرانی (موسیقی دستگاهی) می توانند تا مقالات خود را با موضوع «مسئله آموزش در موسیقی کلاسیک ایرانی» و محورهای مرتبطی چون آموزشِ شفاهی، آموزشِ مکتوب، آموزش در دانشگاه، کارگانِ آموزشی، مسئلهی آموزش ردیف، آموزش و بداههنوازی و بداههخوانی و آسیبشناسی تا تاریخ ۲۵ بهمن ۱۳۹۹، به آدرس ایمیل دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
سومین جشنواره موسیقی کلاسیک ایرانی به میزبانی استان بوشهر با همراهی دفتر موسیقی و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر ۱۲ تا ۱۵ اسفند سال جاری به دبیری امیر مردانه برگزار می شود.
نظر شما