«وهب مختاران» روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این آکادمی در دورههای طراح و پیاده سازی شبکه اینترنت اشیا مبتنی بر LR-WPAN، تکنسین هوشمندسازی ساختمان، شبیه سازی شبکه با شبیه ساز NS-۳ و NS-۲ کارآموز میپذیرد.
به گفته وی، اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان با در ایجاد و تامین فضای مناسب تحقیق و توسعه برای پیاده سازی ایده های نرم افزاری و سخت افزاری از دانشجویان و علاقهمندان به فعالیت در حوزه ارتباطات بی سیم و اینترنت اشیا حمایت میکند.
وی افزود: این مرکز آموزشی با تشکیل کارگروههای بینرشتهای با هدف تولید محصولات ارتباطی و پیوند کارآموزان با صنایع مختلف برای تامین نیازهای صنایع و ایجاد بازار کار، همواره حامی و زمینه ساز توسعه این رشته در سطح استان همدان بوده است.
مختاران با تاکید بر اینکه اینترنت اشیا میتواند باعث ایجاد مشاغل نو و جهش تولید شود، خاطرنشان کرد: مدرک معتبر سازمان آموزش فنی و حرفهای به شرکت کنندگان دراین دوره های آموزشی ارائه می شود.
وی افزود: اینترنت اشیا فناوری جدیدی است که در آن به هر شئی قابلیت ارسال داده و یا دریافت فرمانهایی از طریق شبکههای ارتباطی فراهم میشود، این فناوری نو ظهور، به سرعت در حال گسترش است که هر دو حوزه تحقیقات و کاربرد را شامل میشود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان همدان ادامه داد: تحقیقات علمی در این حوزه در ایران و جهان به سرعت در حال رشد است و اینترنت از زمان پیدایش شاهد تحولات عظیمی بوده و تجاری شدن، پیدایش شبکههای اجتماعی و اینترنت اشیا را میتوان سه نسل متوالی از تحولات در دنیای اینترنت دانست.
اینترنت اشیاء یا IoT، سیستمی بههمپیوسته از تجهیزات رایانهای، ماشینهای مکانیکی و دیجیتال، اشیاء و حیوانات یا افرادی است که با شناسههای منحصربهفرد (UID) هویت یافتهاند و از قابلیت انتقال دادهها روی یک شبکه بدون نیاز به تعامل انسان-با-انسان یا انسان-با-رایانه برخوردار هستند.
اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان در بیست و سومین جشنواره شهید رجایی برای چهارمین سال متوالی موفق به کسب رتبه نخست شد.
استان همدان در بخش آموزشهای فنی و حرفه ای دولتی دارای ۱۸ مرکز ثابت و ۴ شعبه و همچنین ۱۹۸ آموزشگاه خصوصی است.
نظر شما