به گزارش ایرنا، سفیر جمهوری اسلامی افغانستان در این مراسم گفت: اولویت سیاسی ما این است که مهاجران به خیر به خانه خود برگردند، اما تا زمانی که مشکلات و جنگ در کشور افغانستان وجود دارد، حضور مهاجران در ایران باید قانونمند شود.
عبدالغفور لیوال افزود: برای اولین بار در استانی که نمایندگی سیاسی نداریم، مرکز توزیع تذکره همزمان با مشهد و زاهدان با حمایت و همراهی بیدریغ مسولان استان کرمان راهاندازی شده است.
وی تصریح کرد: افتتاح این مرکز آسان نبود، آن هم از افغانستان جنگ زده که هر روز فرزندان این سرزمین قربانی میدهند و با مشکلات اقتصادی و غیره رو به رو است.
سفیر افغانستان از توجه رییس جمهور افغانستان به مهاجران برای برون رفت از مشکلات نبود اسناد هویتقدردانی کرد و گفت: استانداری کرمان و دفتر امور اتباع و مهاجران خارجی استان تا حد ممکن در راه اندازی این مرکز همکاری کردند و از این به بعد مهاجران باید با رعایت نظم و آگاهی دادن به دیگران ورود و همکاری کنند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان گفت: تلاش کردیم وظیفه خود در قبال دوستان، هممیهنان، همفکرمان و همسایههای خود را انجام دهیم.
محمد صادق بصیری با اشاره به ظرفیت های استان کرمان و پیشینه و قدمت فرهنگی و مبادلات کشور ایران و افغانستان افزود: سفره نوروز مشترک دو کشور هر ساله در دانشگاه بر پا می شود و همه آثار تمدنی و فرهنگی دو ملت در آن وجود دارد.
وی با بیان اینکه تذکره الکترونیکی برای تثبیت هویتها و تسهیل امور دیپلماتیک مهم است اظهار داشت: تمام توان اداری و دستگاههای اجرایی و مدیریتی استان کمک خواهند کرد که مشکلات مهاجران افغان را برطرف کنیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان همچنین به صدور شناسنامه برای فرزندان حاصل ازدواج زنان ایرانی و مردان خارجی در استان کرمان اشاره کرد.
مدیرکل دفتر امور اتباع و مهاجران خارجی استان کرمان گفت: همه امکانات استان طبق تاکید و دستور دکتر زینیوند استاندار کرمان برای تسریع در این امر مهم ملی برای کشور افغان و ایران گرد هم آمدهاند.
علی شفیعی افزود: ماموریت سازمانی داریم که تمام تلاش خود را جهت رفاه حال مهاجران انجام دهیم.
هم اکنون بیش از ۳۰۰هزار تبعه کشور افغانستان در کرمان ساکن هستند.
نظر شما