علی بهادری جمعه شب در نخستین اجلاس سراسری روسای کمیسیونهای کارآموزی مرکز وکلای قوه قضاییه در شیراز، افزود: وکلا باید آگاه باشند که در حوزه ارتقای کیفیت عملکرد و اخلاق حرفهای و درافتادن با مظاهر ظلم و حمایت از مظلوم چه مسوولیتی دارند و در این مسیر باید آماده و شجاع باشند.
وی با اشاره به اینکه کسب پروانه وکالت نقطه عطف زندگی دانشجویان حقوق است، ابراز کرد: کارشناس، وکیل و کارآموز مرکز وکلا باید در رعایت اخلاق حرفهای با سایرین متفاوت باشد بهگونهای که این تفاوت برای دیگران نیز مشهود باشد.
رئیس مرکز وکلای قوه قضاییه هدف مرکز وکلا را رفتار براساس علم، اخلاق، تدین و تخصص دانست و اظهار داشت: وکیل باید در پروندهها به گونهای برخورد کند الگویی بینظیر برای دیگران باشد.
رامتین قانع رئیس کمیسیون کارآموزی مرکز وکلای قوه قضاییه با بیان اینکه مرکز وکلا به منظور تربیت وکلای متخصص، برنامهای منظم تنظیم کرده است، بیان داشت: افراد باید خود را با این شرایط وفق دهند و به صورت تخصصی جزئیات وکالت را فرا گیرند و برای اخذ گواهی تخصصی پیش روند.
پروندههای صلح و سازش نشاندهنده جایگاه وکلاست
قانع همچنین به موضوع صلح و سازش اشاره کرد و گفت: یکی از حوزههایی که وکلا میتوانند در آن حرفی برای گفتن داشته باشند پرونده های صلح و سازش است؛ بنابراین تلاش در این پروندهها به دلیل ماهیت خداپسندانه آن بسیار ارزنده است و برکت دستمزد آن نیز محسوس است.
او تلاش برای کسب حلال را ستود و عنوان کرد: دفاع از مواضع ناحق، برکت را از زندگی میبرد؛ از همین رو وکلا نباید حق و باطل را بههم بیامیزند؛ چراکه مبالغی که از دفاع ناحق وارد زندگی میشود ویرانکننده است.
رئیس کمیسیون کارآموزی مرکز وکلای قوه قضاییه افزود: نگاه بیرونی این است که وکلا در پی پول هستند؛ اما کارهای خیر و پنهانی دیده نمیشود.
رئیس کمیسیون کارآموزی مرکز وکلای قوه قضاییه استان فارس نیز در این نشست با اشاره به اقدامات کمیسیون در رتق و فتق امور مربوط به کارآموزان گفت: توجه به بالابردن صلاحیت حرفه ای کارآموزان با جدیت دنبال شده است.
علی زارع مهذبیه افزود: توجه ویژهای به موضوع سمینار کارآموزان شده تا با حضور استادان بر وجهه علمی تکالیف افزوده شود.
نظر شما