فرزاد خاکی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مجمع جوانان کردستان برای توسعه و ایجاد اشتغال و همچنین مهارتهای فنی به تشکیل اولین سرای کارآفرینی اجتماعی جوانان در شهرستان سقز اقدام کرد و با همکاری دانشگاه علمی کاربردی و اداره ورزش و جوانان سقز این امر محقق شد.
وی با بیان اینکه هفت سمن فعال و یک مرکز مشاوره ازوداج و طلاق در حوزه جوانان در شهرستان سقز مشغول به فعالیت هستند، افزود: وجود این انجمنها میتواند در راستای کسب مهارت، اشتغالزایی جوانان و مشاوره ازوداج موثر واقع شود.
رییس اداره ورزش و جوانان سقز هدف از تشکیل سازمانهای مردم نهاد را ایده پردازی، آموزش و پژوهش، حرفه آموزی و کسب مهارت های فنی به جوانان اعلام کرد و گفت: این مجموعه با استفاده از آموزش علمی و تخصصی رشتههای فنی به جوانان، زمینه اشتغالزایی را بعد از تحصیل فراهم میکند.
خاکی به ظرفیت مناسب و عالی دانشگاه علمی کاربردی سقز برای کسب مهارتهای فنی اشاره کرد و گفت: این دانشگاه با ایجاد رشتههای فنی و عملی میتواند کمک بسیار خوبی برای جوانان باشد که با آموزش حرفهای بتوانند بعد از اتمام تحصیل وارد بازار کار شوند.
وی با بیان اینکه سازمانهای مردم نهاد سقز در جریان شیوع کرونا کمکهای زیادی را جمع آوری و توزیع کردند، اضافه کرد: سازمانهای مردم نهاد این شهرستان فعالترین سازمانهای استان کردستان هستند و با دلسوزی و بدون چشم داشت در حال فعالیت و خدمت هستند.
وی یادآور شد: در راستای تسهیل سرمایه گذاری، رفع موانع تولید و جذب سرمایهگذار نیز جوانان و سمنها میتوانند از ظرفیتهای موجود در مرکز آموزش علمی کاربردی سقز بهرهمند شوند.
دانشگاه علمی کاربردی سقز دارای رشته های معماری شهری، فناوری اطلاعات، نرم افزار کامپیوتر، گرافیک، مدیریت کسب و کار و معماری در مقاطع کاردانی و کارشناسی است.
سقز با بیش از ۲۲۶ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان است که در ۱۹۰ کیلومتری شمال سنندج مرکز این استان قرار دارد.
نظر شما