«حسین بختیاری» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: عادیانگاری کرونا در اراک به شدت دردسرساز و خطرناک است چرا که این بیماری تمام نشده و ممکن است با شدت و گستردگی بالا دوباره شیوع یابد.
وی بیان کرد: کنترل نسبی کرونا در سایه همکاری و همراهی مردم و توجه به رعایت پروتکل ها حاصل شده اما ساختار وضعیت فعلی شکننده است و اگر کوچکترین سهل انگاری رخ دهد شرایط شهرستان به سمت نارنجی و قرمز حرکت میکند.
فرماندار اراک ادامه داد: جای تاسف دارد که برخی از صنوف و کسبه نیز نسبت به رعایت پروتکلهای بهداشتی توجه کافی ندارند و اهمال در این بخش به شعلهور کردن زبانههای کرونا دامن میزند.
دکتر بختیاری بیان کرد: منع تردد بین جادهای از شهرهای زرد برداشته شده اما مقرر بود منع تردد شبانه از ساعت ۲۱ تا چهار صبح اعمال شود که این مهم نیز در اراک جدی گرفته نشده و نیاز است پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان در این راستا برنامه ویژه اعمال کند.
وی بیان کرد: رعایت پروتکلها در حمل و نقل درون شهری اراک نیز باید با قوت پی گرفته شود و هرگونه سهل انگاری در این راستا باید با برخورد جدی مواجه شودو از متولیان امر درخواست میشود فعالیت نظارتی ویژه برای رعایت پروتکلها داشته باشند.
فرماندار اراک اضافه کرد: روزانه ۱۵ تا ۲۰ گروه کارشناسی بازرسی بهداشت محیط و بهداشت حرفهای مرکز بهداشت در شهرستان اراک انجام می شود و میطلبد که بازرسی اصناف در کنار موراد مرتبط با صنوف در مقابل بیماری کرونا نیز با جدیت دنبال شود.
بختیاری تاکید کرد: بهرهگیری از توان سمنها و تشکل های مردم نهاد شهرستان اراک در بخش های مختلف نظارتی و بازرسی برای مقابله با بیماری کرونا یک تکلیف است و نباید این ظرفیت کمرنگ دیده شود.
فرماندار اراک افزود: بر اساس آخرین ارزیابی صورت گرفته از وضعیت شهرهای استان مرکزی، ۹ شهرستان در وضعیت آبی و سه شهرستان از جمله اراک در وضعیت زرد است که نیاز قوانین وضع شده برای این وضعیت به خوبی اجرا شود.
اراک مرکز استان مرکزی است و در این منطقه بیش از ۶۸۰ هزار نفر جمعیت زندگی میکند.
نظر شما