تعداد واحدهای تولیدی سلامت محور کرمانشاه هشت درصد افزایش یافت

کرمانشاه- ایرنا- مدیر نظارت بر موادغذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: با وجود بیماری کرونا تعداد واحدهای تولیدی و کارگاهی غذایی، ‌آشامیدنی، ‌ آرایشی و بهداشتی در استان امسال هشت درصد افزایش یافته و اشتغال زایی ۷۷ نفر به عنوان مسوول فنی را به همراه داشته است.

دکتر «شهریار مستوفی» روز سه‌شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: امسال ۲۷ پروانه بهره‌برداری جدید برای ۱۶ واحد تولیدی کارگاهی و ۱۱ واحد تولیدی کارخانه ای در استان صادر شده است.

وی اظهار داشت: همچنین ۱۰۶ پروانه ساخت محصولات مختلف غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی نیز صادر شده و  ۴۹ نفر به عنوان مسوول فنی در واحدهای تولیدی و کارگاهی مشغول کار شدند.

او گفت: در راستای ساماندهی شرکت‌های پخش آرایشی و بهداشتی نیز ۳۲ شرکت پخش آرایشی و بهداشتی موفق به اخذ مجوز از این معاونت شده و ۲۸ نفر به عنوان مسوول فنی در این شرکت های پخش موفق به اخذ پروانه فعالیت شده‌اند.  

مستوفی افزود: در سال جاری ۶۶ گواهی بهداشت صادرات برای واحدهای تولیدی استان با وزن ۱۳ هزار و ۷۸۴ تن مواد غذایی صادر شده که رقم بسیار قابل توجهی در خصوص صادرات محصولات غذایی استان است.