به گزارش ایرنا از تارنمای وزارت خارجه چین، «وانگ ون بین» روز چهارشنبه در این باره گفت: کارشناسان سازمان بهداشت جهانی سه بار به چین آمده و درباره موضوعات مربوط به این کشور تبادل نظر کردند؛ سفر کارشناسان سازمان بهداشت جهانی به کشور، بخشی از همکاری جهانی در پیگیری تعیین منشاء کووید-۱۹ است که دولت چین از آن پشتیبانی کرده و هماهنگی لازم را نیز در این خصوص مبذول داشته است.
وی اظهار کرد: گزارش مرکز کنترل و پیشگیری بیماری های آمریکا نشان داد که در دسامبر سال ۲۰۱۹ / آذر ۱۳۹۸/ در خون برخی از اهداکنندگان آمریکایی آنتی بادی ویروس کرونای جدید وجود داشته است.
این مقام چینی ادامه داد: این موضوع نشان می دهد که ویروس جدید در آن زمان در آمریکا وجود داشته، تاریخی که پیش تر از زمان گزارش رسمی اولین مورد ابتلا به کرونا یعنی ۲۱ ژانویه سال ۲۰۲۰ /بهمن ۱۳۹۸ / است.
گروهی از متخصصان سازمان جهانی بهداشت سرانجام بعد از چند ماه اختلاف با مقامات بهداشتی چین، از ۱۱ دی ماه به منظور تحقیق برای تعیین منشا ویروس کرونا وارد چین شدند. این گروه ابتدا به مدت دو هفته قرنطینه شدند و بعد از آن فعالیت های میدانی خود را آغاز کرده اند.
این گروه که شامل متخصصانی از روسیه، استرالیا، دانمارک، آلمان، کنیا، ژاپن، هلند، قطر، سودان، انگلستان، ایالات متحده آمریکا و ویتنام در کنار متخصصان چینی هستند، قرار است در باره منشاء شیوع ویروس کرونا در چین تحقیق کنند.
نخستین مرگ ناشی از شیوع ویروس کرونا در ۲۱ دی ماه سال ۱۳۹۸ در ووهان ثبت شد، این بیماری همهگیر تاکنون تقریبا دو میلیون نفر را به کام مرگ کشانده و دهها میلیون نفر را هم در سراسر جهان مبتلا کرده است.
نظر شما