علیرضا زالی روز چهارشنبه در مراسم بزرگداشت مقام زن که به صورت مجازی برگزار شد، اظهار داشت: در طول تاریخ بشر همواره جریانی وجود داشته که قصد زیرسوال بردن توانمندی های زنان را داشته است.
وی به بخشی از زندگی حضرت زهرا (س) اشاره کرد و افزود: زندگی حضرت زهرا (س) به رغم عمر کوتاه ایشان سرشار از مضامین اخلاقی است، اگرچه کمتر به جنبه های رفتارهای اجتماعی و آثار حضورشان در عرصه اجتماع پرداخته شده است اما یکی از نمونه های روشن آن خطبه فدک است که به عنوان سندی از روشنگری در عرصه حقوق شهروندی به نمایش درآمده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه سهم مشارکت اقتصادی زنان در ایران ۱۵ درصد است، یادآور شد: با اینکه بخش زیادی از جمعیت شاغلان کشور را زنان تشکیل می دهند اما تنها ۱۵ درصد در اقتصاد کشور مشارکت دارند که باید در این زمینه آسیب شناسی های لازم صورت بگیرد.
زالی با یادآوری اینکه در سال های اخیر شاهد پررنگ شدن تجلی زنان کارآفرین بوده ایم، افزایش زنان کارآفرین را نیازمند توجه بیشتر به این حوزه دانست.
وی در خصوص آسیب های اجتماعی همچون فقر، رفتارهای پرخطر، اعتیاد و مواردی از این قبیل نیز ابراز نگرانی کرد که این آسیب های اجتماعی سیمایی زنانه بیابند.
زالی با بیان اینکه آسیب های متعددی پس از طلاق بر زنان تحمیل می شود، برنامه ریزی برای افزایش ارتقای آگاهی زنان، بهبود شرایط فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی را بسیار ضروری دانست.
دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به نقل از وی آورده است: ۴۹ درصد دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بانوان هستند.
وی یادآور شد: دانشگاه این آمادگی را دارد که ظرفیت های خود را برای تهیه بسته های حمایتی زنان در جامعه ارایه کند.
وی با بیان اینکه ۱۰ هزار و ۶۰۰ نفر از جمعیت کارمندان دانشگاه یعنی معادل ۵۹ درصد آنان را زنان تشکیل می دهند، اظهار داشت: با احتساب مترون ها و سوپروایزرها در دانشگاه ۴۶۵ مدیر زن وجود دارد و ۵۳ درصد دانشجویان دانشگاه را نیز زنان تشکیل می دهند.
دکتر زالی گفت: از حدود ۱۴۰۰ عضو هیات علمی دانشگاه ۶۸۰ نفر زن هستند و تعداد فراگیران زن مقطع Ph.D نیز رو به افزایش است.
نظر شما