معاون استاندار خراسان شمالی: عادی‌انگاری کرونا باید مدیریت شود

بجنورد - ایرنا - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان شمالی گفت: عادی‌انگاری کرونا در جامعه امری بسیار خطرناک است که می‌تواند تبعات جبران‌ناپذیری داشته باشد و باید با جدیت مدیریت و کنترل شود.

به گزارش ایرنا احمد برادران، شنبه در نشست شورای اطلاع رسانی خراسان شمالی اظهار داشت: در این شرایط انتظار آن است تا رسانه‌ها، صاحبان تریبون و امامان جمعه و جماعات نسبت به گوشزد کردن پیامدهای ناگوار عادی شدن نگاه مردم به این بیماری مهلک به شهروندان اقدام کرده و آنان را به ادامه رعایت پروتکل ها تشویق و ترغیب کنند.

وی با اشاره به کاهش شدید حساسیت مردم نسبت به این بیماری، افزود: اینکه برخی تلاش دارند ماجرا را عادی جلوه دهند حکایت از وجود دستهایی در پس پرده دارد که به نوعی می خواهند مقاصد دشمن را در جامعه ما اجرا کنند.

نگران عادی انگاری کرونا هستیم

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی خراسان شمالی نیز در این نشست گفت: عادی‌انگاری وضعیت شیوع کرونا به میزان نگران‌کننده‌ای از حساسیت مردم نسبت به رعایت پروتکل‌ها کاسته است و رسانه‌ها باید مردم را نسبت به پیامدهای خطرناک این امر آگاه کنند.

دکتر افشین دلشاد با ارائه گزارشی از وضعیت کرونا در استان اظهار داشت: مردم باید بدانند که تا کشور از نظر شیوع ویروس کرونا به وضعیت سبز نرسیده است، باید همچنان ماسک زده و فاصله گذاری اجتماعی و دیگر پروتکل های بهداشتی را با جدیت و وسواس رعایت کنند.

وی با اشاره به اینکه به زودی واکسیناسیون شهروندان علیه کرونا آغاز می شود، افزود: در این خصوص نیز باید تاکید کرد که تا ۷۵ درصد افراد جامعه واکسن دریافت نکرده باشند، نباید احساس ایمنی کرد و باید همچناان با نگرانی دستورالعمل های بهداشتی را مد نظر داشت.

این مسوول بهداشتی با اشاره به اجرای طرح شهید سلیمانی و افزایش شناسایی بیماران اظهار داشت: ما از ناحیه بیماران بدحال کرونایی دغدغه کمتری داریم و بیشترین نگرانی ما از ناحیه بیماران کرونا مثبتی است که حال بدی ندارند و علیرغم آنکه ضروری است ۱۴ روز در قرنطینه خانگی بمانند، این امر را رعایت نکرده و در جامعه می چرخند و بسیاری از افراد دیگر را نیز درگیر می کنند.

دکتر دلشاد همچنین با انتقاد از ضعف و بازدارنده نبودن قوانین این حوزه گفت: قانون باید نسبت به تعیین جریمه های بازدارنده برای متخلفان از پروتکل های بهداشتی اقدام می کرد که متاسفانه تاکنون چنین نشده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با بیان اینکه اکنون شرایط شیوع کرونا در استان در کنترل است، گفت: البته وضعیت بعضا نامناسب دیگر استانها برای ما نیز نگران کننده است و هر آن می تواند بر وضعیت شکننده ما تاثیر منفی بگذارد و ما را گرفتار رنگ های شیوع نارنجی و قرمز کند.  

وی افزود: این نگرانی به خصوص با توجه به نزدیکی ایام پایانی سال و افزایش حضور مردم در بازار، بانکها، برگزاری جشن های عروسی و افزایش رفت و آمدها به دیگر مناطق کشور بیشتر می شود.

برق رایگان برای ۳۷ درصد مشترکان خراسان شمالی 

مدیرعامل شرکت توزیع برق خراسان شمالی نیز در این نشست با ارائه گزارشی گفت: با اجرای طرح برق «امید»، اکنون برق مصرفی ۱۱۶ هزار و ۴۱۰ مشترک خانگی کم مصرف در استان، که ۳۷ درصد کل مشترکان را دربرمی گیرند، رایگان منظور شده است.    

علیرضا صبوری با بیان اینکه بر اساس این طرح مشترکان «خوش مصرف» نیز به صورت مصرف کم سوق داده خواهند شد، افزود: به مشترکان پرمصرف نیز ۶ ماه فرصت داده خواهد شد نسبت به اصلاح وضعیت مصرفی با نصب صفحه های خورشیدی و تولید برق مورد نیاز خود و یا تبدیل وسایل پرمصرف خود به کم مصرف اقدام کنند.

وی تاکید کرد: پس از پایان این مهلت، در صورتی که مشترکان پرمصرف در روند مصرف خود تغییری داده باشند مشمول تعرفه های تنبیهی شده و برق آنان با قیمتی بالاتر محاسبه خواهد شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha