۲۳ بهمن ۱۳۹۹، ۸:۰۵
کد خبر: 84214787
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

اسرائیلیاتی که آمریکا وارد عراق کرده است

۲۳ بهمن ۱۳۹۹، ۸:۰۵
کد خبر: 84214787
اسرائیلیاتی که آمریکا وارد عراق کرده است

بغداد – ایرنا – بعد از آشکار شدن رابطه پنهانی برخی از حاشیه نشین‌های خلیج فارس با رژیم جعلی اسراییل، تل‌آویو در ماه‌های اخیر به تکاپوی کم سابقه ای برای نفوذ در جامعه عراق افتاده است.

به گزارش ایرنا، رژیم غاصب صهیونیستی در این راستا برای توجیه نفوذ خود، به سیاست خباثت و مکر همیشگی که به آن شهرت دارد روی آورده و مهمترین ابزارهایش نیز تاکنون شبکه های اجتماعی، تبلیغات رسانه ای، جذب پاره ای عناصر حاشیه دار عراقی و مهمتر از همه بهره برداری از حضور اشغالگران آمریکایی در خاک عراق بوده است.
واسطه قراردادن کشورهای عربی تمکین کرده در برابر رژیم صهیونیستی و نفوذ زیر پوستی از طریق پاره ای رابطه های مشکوک با بعضی از احزاب عراقی، دیگر شیوه هایی است که این رژیم تاکنون در این گذر تجربه کرده است.
در واقع آنچه در حال حاضر اتفاق می افتد محصول فقط عادی سازی روابط برخی حکام عرب با این رژیم جعلی نیست بلکه به طور اخص به حضور غیر قانونی نظامیان آمریکا در خاک عراق ارتباط دارد و از همین رو است که اغلب کشورهای عربی که تن به ذلت رابطه با این رژیم غاصب داده اند، همگی در سایه حضور قهری ارتش آمریکا در سرزمین هایشان تحت فشار واشنگتن، ناچار به آشکار کردن رابطه خود با این رژیم غاصب شده اند.

تاریخچه حضور ناپیدای صهیونیسم در عراق
حضور ناپیدای رژیم صهیونیستی در داخل عراق موضوع تازه ای نیست، به طور مشخص نام این رژیم غاصب از ۲۰۰۳ تا به امروز با حضور اشغالگران آمریکایی در خاک عراق گره خورده است.
همزمان با اشغال عراق در ۲۰۰۳ توسط نظامیان اشغالگر آمریکایی، رسانه های متعددی از حضور نیروهای امنیتی اسرائیل  (موساد) تحت عنوان سربازان آمریکایی در صفوف ارتش اشغالگر آمریکا خبر دادند و در همان زمان گزارش هایی از حضور تعدادی از آنها در برخی اماکن مقدس یهودیان در عراق مانند «ذوالکفل» (استان بابل در جنوب بغداد) یا «آرامگاه عزیر نبی (ع)» در بصره منتشر شد.
متعاقب آن، موضوع حضور اسرائیلی ها در شمال عراق و رابطه برخی از احزاب کردستان عراق با این رژیم اشغالگر مطرح شد و در همین برهه بود که کتاب هایی تحت عنوان «موساد در شمال عراق» به رشته تحریر درآمد یا بازنشر شدند و ارتباط چند دهه برخی از احزاب و رهبران برجسته کرد عراق با این رژیم جعلی فاش شد.
در سال ۲۰۰۵ سفر یکی از شخصیت های سیاسی عراقی به نام «مثال الالوسی» به تل اویو اتفاق افتاد که «احمد چلبی» رهبر فقید کنگره ملی وقت عراق متعاقب فاش شدن این خبر، او را به خاطر این سفر غیرقانونی، از حزبش بیرون کرد.
الآلوسی بعد از اینکه هیچ حزبی حاضر نشد او را به عضویت بپذیرد ناچار شد، یک تشکل سیاسی به نام حزب «امت»  تشکیل دهد. او همچنان یکی از حامیان اصلی رابطه با اسرائیل در عراق در کنار برخی از احزاب کردستان عراق است و مقر اصلی اقامت خود را نیز به اربیل انتقال داده است.

ماموران اسراییل در پوشش خبرنگار به داخل خاک عراق نفوذ کردند


اسرائیلی ها برای کاستن از حساسیت ها، مسئله حضور امنیتی و اطلاعاتی خود را در شمال عراق بعد از آن به مسائل انسانی تغییر دادند و بحث املاک عراقی های یهودی الاصل مقیم سرزمین های اشغالی فلسطین در مناطق شمالی عراق را مطرح کردند و بهانه ای برای رفت و آمد تعدادی از آنها به شمال عراق فراهم شد.


بازگشت به عراق از دریچه داعش
با اخراج ذلت بار نظامیان آمریکا در ۲۰۱۱ از خاک عراق، گزارش های خبری مربوط به حضور اسرائیلی ها در عراق نیز فروکش کرد اما ظهور داعش در ۲۰۱۴ بهانه ورود تازه ای برای آن ها به این کشور فراهم کرد.
آنها به عنوان خبرنگاران پوشش دهنده جنگ با گروه تروریستی، در جریان جنگ موصل، از طریق شمال عراق وارد این کشور شدند.
جریان های سیاسی و حتی دولت عراق به این مسئله اعتراض کردند اما دولت اقلیم کردستان عراق مدعی شد که آنها تحت پوشش گذرنامه های غیر اسرائیلی وارد خاک عراق شدند.
این خبرنگاران اسرائیلی حتی با نیروهای پیشمرگ کرد نیز در برخی محورها، مصاحبه کرده و به زبان عبری گزارش های خود را در اختیار رسانه های صهیونیستی گذاشته و ارتباط زنده با این رسانه ها گرفتند.
از این رو در بحبوحه جنگ با گروه تروریستی در عراق، تشویش خبری تازه ای همزمان با این جنگ در صحنه عراق شکل گرفت که مرتبط با حضور مجدد اسرائیلی ها در خاک عراق بود.
در همین برهه در حالی که عراق آخرین مراحل جنگ با داعش را می گذارند،  ماجرای همه پرسی استقلال کردستان عراق را در ۲۵ سپتامبر ۲۰۱۷ مطرح شد.

اسرائیل و شکاف بین دو طایفه کرد و عرب عراق
آنگونه که برخی می گویند، ماجرای همه پرسی کردستان عراق یک طرف و نقش و حضور اسرائیلی در  این همه پرسی در طرف دیگر، فضای عراق را به شدت به تنش بین دو طایفه بزرگ عرب و کرد کشاند.
حمایت آشکار این رژیم از همه پرسی جدایی طلبانه سال ۹۶ باعث شد که بین دو جریان عربی و کردی در عراق شکاف ایجاد شود به نحوی که عده ای آشکارا پرچم این رژیم را در ملاعام بلند کردند و در مقابل اعراب که اکثریت جمعیت کشور را تشکیل می دهند، به شدت از این رفتار به خشم آمدند؛ امری که باعث شد که دوطرف علیه همدیگر موضع گرفته و در شبکه های اجتماعی به پرخاشگری علیه هم بیفتند.
حضور برخی از چهره های معروف اسرائیلی مانند «ایدی کوهن» در شمال عراق هم بار دیگر موضوع نقشه های پلید این رژیم را در قبال عراق پیش کشید.
در این میان رژیم صهیونیستی سرمست از فتنه ای که در عراق ایجاد کرده، همچنان بر تنور همه پرسی می دمید به امید آنکه بتواند این کشور را به تجزیه وادارد اما بر خلاف آنچه انتظار داشت، این طرح به شکست انجامید.
سفر برخی شخصیت های اجتماعی  کرد عراقی به سرزمین های اشغالی مانند «نادیه مراد» زن ایزدی برنده جایزه صلح نوبل در ۲۰۱۸ یا «ساره عیدان» برنده مسابقه زیبایی در همین سال، تلاش هایی از طرف این رژیم برای شکستن تابوی ننگین این رابطه و تشدید بیش از پیش شکاف در جامعه عراق به شمار می رود.

به دنبال رویای «نیل تا فرات» در فضای مجازی
روی کار آمدن دولت ترامپ در ۲۰۱۶ و سیاست های او در اعلام طرح «معامله قرن» باعث شد که این رژیم، جان تازه ای بگیرد و علنی شدن روابط پنهانی اعراب و اسرائیل ، بار دیگر داستان حضور و نفوذ این رژیم را در عراق بر سر زبان ها انداخت با این تفاوت که این رژیم این بار، بر روی شبکه های اجتماعی بیشترین سرمایه گذاری را کرده بود.
رژیم صهیونیستی که همچنان در مخیله خود، پروژه «از نیل تا فرات» را می پروراند، یکسال بعد از اعلام طرح معامله قرن، در اقدامی فریبکارانه برای تبیین میزان علاقه مندی مردم عراق به داشتن رابطه با این رژیم در ششم ماه می ۲۰۱۸ (۱۶ اردیبهشت ماه ۹۷) اولین فعالیت های تبلیغاتی خود را در این راستا با ایجاد یک صفحه در شبکه های اجتماعی آغاز کرد.
صفحه مجازی «اسرائیل باللهجه العراقیه» (اسرائیل با گویش عراقی) در فیسبوک به طور ویژه جامعه عراق را هدف قرار می داد و این صفحه تنها مدت کوتاهی بعد از صفحه «اسرائیل بالعربیه» (اسرائیل به زبان عربی) که تمام اعراب را هدف قرار می داد، ایجاد شد.
انتخاب فیسبوک به جای دیگر سایت های ارتباط جمعی نیز توسط وزارت خارجه رژیم صهیونیستی بی دلیل نبود زیرا طبق پژوهش های انجام گرفته مردم عراق برخلاف اکثر ملت های عربی و حوزه خلیج فارس، از فیسبوک بیش از توئیتر و شبکه های دیگر ارتباط جمعی استفاده می کنند.

صفحه اسراییل با لهجه عراقی در فیسبوک به طور ویژه جامعه عراقی را هدف قرار می دهد


بعد از گشوده شدن این صفحه که در سطح رسانه های عراقی و عربی منطقه بازتاب نسبتا وسیعی داشت، این سوال مطرح شد که انگیزه های رژیم صهیونیستی از تمرکز ویژه روی عراق چیست و این رژیم در این صفحه به چه موضوعاتی خواهد پرداخت؟
رژیم صهیونیستی بدون پرداختن به مسائل سیاسی داخلی عراق و حتی روابط عراق با همسایگانش، بیشتر بر مسائل اجتماعی، فلولکلور و روابط فرهنگی و نقش یهودیان در ارتقا فرهنگی و هنر و موسیقی عراق متمرکز شد.
برگزاری برخی از کنسرت های موسیقی مقامی و فلولکلور یهودیان عراقی الاصل در داخل اراضی اشغالی و یا سفر برخی اتباع عراقی به این رژیم از جمله مسائلی است که این رژیم از طریق آن کوشید تا تابوی روابط خود را با عراق بشکند و این گونه مراودات را طبیعی جلوه دهد. به دنبال آن وزارت خارجه رژیم غاصب، صفحات مشابه را در شبکه های اجتماعی گسترش داد و این صفحات این بار نه تنها به فیسبوک منحصر نشد، بلکه دیگر شبکه های اجتماعی مانند توئیتر را نیز در برگرفت.
«السفاره الاسرائیلیه فی بغداد» (سفارت اسرائیل در بغداد)، «اسرائیل و العراق ید واحده» (اسرائیل و عراق متحد هستند) و «اسرائیل فی العراق» (اسرائیل در عراق) از جمله صفحات گشوده شده دیگری در همین راستا هستند.
در صفحه «السفاره الاسرائیله فی بغداد» حتی در اطلاعیه ای خطاب به آنچه «علاقمندان عراقی مایل به سفر به اسرائیل » خوانده شده، نوشته است که این رژیم فعلا روابط رسمی با عراق ندارد و تنها یک دفتر در داخل منطقه امنیتی سبز حافظ منافع اسرائیل در عراق ایجاد کرده است.
دولت عراق تاکنون وجود چنین دفتری متعلق به رژیم صهیونیستی را  در داخل خاک عراق تایید نکرده است و کارشناسان آن را یکی دیگر از اسرائیلیات (روایات جعلی) این رژیم جعلی دانسته اند.

اسباب بازی های ساخت اسراییل در عراق
انتشار ویدئوهایی از اسباب بازی های ساخت رژیم صهیونیستی در عراق در شبکه های اجتماعی – اخیرا - که کودکان در بازار بغداد در حال خرید آن هستند، شوک نگران کننده ای به جامعه عراق وارد کرد تا به طور جدی تر به این قضیه پرداخته شود.
در طول سال های گذشته همواره حضور رژیم صهیونیستی در عراق در قالب جاسوسی و سازمان امنیتی و اطلاعاتی موساد تعبیر می شد اما ورود کالاهای اسرائیلی به عراق نشان می داد که تلاش هایی فراتر از اسرائیل در جریان است تا به هر نحو ممکن نفوذ این رژیم در عراق از پستوی شبکه های مجازی و حلقه های تنگ امنیتی و اطلاعاتی به فضای بازتری کشیده شود.
موضوع نفوذ اسرائیل در جامعه عراق اینک تحت پوشش روابط عراق و اردن یا زیرپوست ائتلاف بین المللی به سرکردگی آمریکا مطرح شده است.
در این راستا «عباس العرداوی» کارشناس برجسته عراقی در توئیتی گفته است: «فرماندهی ارتش آمریکا در منطقه خاورمیانه با تل اویو بر سر اعزام ۸۰۰ افسر اسرائیلی به امارات و عراق به توافق رسیده است.»
به گفته وی، ژنرال «کنت مک کنزی» فرمانده مرکزی ارتش امریکا (سنتکام) که جمعه گذشته به سرزمین های اشغالی سفر کرد با «آویو کوخاوی» فرمانده ستاد جنگ رژیم صهیونیستی در این خصوص به تفاهم رسیده است.
از طرفی «احمد عبدالساده» روزنامه نگار برجسته عراقی و نزدیک به محور مقاومت در توئیتی نوشته است که ۳۴۰ کالای اردنی که از پرداخت عوارض گمرگی به دولت عراق معاف شده اند همگی کالاهای اسرائیلی هستند که به نام اردن وارد عراق می شوند.

ساخت و ارسال اسباب بازی یکی از راههای صهیونیست ها برای نفوذ در جامعه عراق است

اسرائیل و تهدید امنیتی عراق
رژیم صهیونیستی گرچه حضور خود را در طول سال های گذشته به دایره تنگ امنیتی و اطلاعاتی محدود کرده بود اما در ۲۰۱۹ تحول قابل توجهی در این خصوص اتفاق افتاد که بسیاری از کارشناسان معتقدند که این رژیم تبدیل به تهدیدی برای عراق شده است.
مشارکت مستقیم رژیم صهیونیستی تحت پوشش نیروهای آمریکایی  در هدف قرار دادن نیروهای مسلح عراق و حملات مشکوک به سفارت آمریکا در بغداد برای کشاندن آمریکا به جنگ با جمهوری اسلامی ایران و محور مقاومت بخشی از این تهدیدهای جدی این رژیم جعلی در قبال امنیت ملی عراق عنوان شده است.
رژیم صهیونیستی در این راستا در ۱۷ ژانویه ۲۰۱۹ (۲۷ دیماه ۹۷ ) با کمک نیروهای امریکایی گروه های مقاومت عراقی را در جوار مرزهای عراق با سوریه مورد هدف موشک قرار داد که بر اثر آن تعدادی از این نیروها جان باخته یا زخمی شدند.
این حمله بار دیگر در قضیه بمباران پایگاه نیروهای الحشد الشعبی در حومه بغداد در اوت ۲۰۱۹ اتفاق افتاد و بعد از تحقیق و تفحص انجام گرفته، نخست وزیر وقت عراق (عادل عبدالمهدی) مسوول حمله را به طور رسمی رژیم صهیونیستی اعلام کرد.
تل آویو در آخرین هفته های باقی مانده به پایان دوره دولت ترامپ به ویژه بعد از مشخص شدن نتایج انتخابات آمریکا و شکست ترامپ، به تکاپوی خطرناک تری دست زد.
این رژیم با به خدمت گرفتن برخی گروه ها، دست به حملات موشکی به سمت سفارت آمریکا در بغداد زد تا این گونه القاء کند که ایران و محور مقاومت مسبب آن هستند و از این گذر، بستر جنگی بین آنها فراهم کند.
تبری جستن همه گروه های مقاومت سرشناس عراق از این حملات و اتهام واضح مقام های ارشد ایرانی از جمله «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران علیه اسرائیل ، نشان داد که این رژیم تبدیل به یک تهدید بالفعل برای عراق شده است.

اسرائیل و عضوگیری از اعتراضات عراق
اعتراضات یکساله عراق که به اعتراضات اکتبر ۲۰۱۹ شهرت یافته، یکی از ایستگاه های مهمی به شمار می رود که رژیم صهیونیستی همانند ماجرای همه پرسی اقلیم کردستان عراق کوشید در آن نفوذ کند و به نظر می رسد توانسته است به طور محدودی با برخی از رهبران این اعتراضات ارتباط بگیرد.
از نگاه اسرائیلی ها هر حرکت سیاسی یا اجتماعی در عراق که اوضاع عمومی این کشور را آشفته کند، فرصت مناسبی برای نفوذ این رژیم و تضعیف بیش از پیش روند سیاسی عراق است.
بر همین اساس این اعتراضات که همچنان نحوه شکل گیری و عوامل اصلی محرک آن در عراق محل مناقشه هست، یکی از بهانه های این رژیم برای نفوذ و عضوگیری در عراق بوده است.
بی شک اعتراضات اکتبر ۲۰۱۹ یک تحرک وسیع مردمی بود که هدف مقدس آن، اصلاح ساختارها و بهبود وضعیت معیشتی و رفع محرومیت ها از عراق بود و برای همین مرجعیت عالی دینی و بسیاری از احزاب سیاسی عراقی از آن حمایت کردند اما در عمل آنچه اتفاق افتاد، ربودن اعتراضات از سوی پاره ای جریان های مشکوک داخلی و قدرت های منطقه ای و بین المللی بود.
بر همین اساس، تمامی آرمان های مقدسی که به خاطر آن اعتراضات شکل گرفت در عمل به اعتراف بسیاری از کارشناسان، تنها به کنار زدن یکی از موفقترین نخست وزیران عراق یعنی «عادل عبدالمهدی» منتهی شد.
لایه های مخفی محرک اعتراضات بعد از گذشت یکسال از این قضیه، اینک به تدریج پرده از غایت های پنهان خود برداشته و برخی از آنها مانند «طلال الحریری» به تازگی به طور علنی خواستار رابطه با این رژیم شده است.
این اقدامی کم سابقه است که به اعتقاد کارشناسان حقوقی عراقی، مجازات قضایی دارد. این چهره عراقی به نام اعتراضات اخیرا با یکی از شبکه های تلویزیونی اسرائیلی مصاحبه کرده و خواسته پیوند با این رژیم کاذب را به طور آشکاری بیان کرده تا به این ترتیب پشت پرده بیشتری از محرک های اعتراضات اکتبر ۲۰۱۹ را آشکار کند.
البته این تقلاها در حالی صورت می گیرد که قوانین عراق از جمله قانون اساسی این کشور راه هرگونه اعتراف به این رژیم جعلی را مسدود کرده است.
«طارق حرب» کارشناس برجسته حقوقی عراق در این راستا گفته است که حمایت از رژیم صهیونیستی براساس قوانین جزایی از جمله ماده ۱۲۰ این قانون، جرم محسوب می شود و مجازات آن دستکم ۱۰ سال زندان است.

اسراییل تلاش زیادی به عمل آورده است تا در اعتراضات عراق عضوگیری کند

چرا اسرائیل دنبال نفوذ در عراق است
داستان سرزمین عراق و یهودیان داستانی به قدمت تاریخ بشریت است و در این پرونده پاره ای باورهای مهم دینی یهود با بود و نبود عراق به عنوان خاستگاه سرزمین تاریخی بین النهرین گره خورده است.
عراق همان میراث باقی مانده از سرزمین تاریخی بین النهرین است که به باور یهودیان، تمدن و دین آنها را در برهه ای از تاریخ که هنوز اثری از مسیحیت و اسلام نبود، از بین برد و از آن زمان تا به امروز یهودیان در سرزمین های مختلف پراکنده و آواره شده اند.
قدرت های غربی در اواسط قرن بیستم از خاکستر جنگ جهانی دوم، سرزمین فلسطین را از مردم اصلی ربودند و به عنوان سرزمین تاریخی یهود به صهیونیسم جهانی حاتم بخشی کردند.
با وجود شکل گیری این رژیم جعلی، اما تفکر سیاسی صهیونیزم برخلاف متدینین یهودی، معتقد است تا وقتی کشوری به نام عراق وجود دارد، تاریخ تکرار خواهد شد.
گرچه بخشی از متدینین یهودی اعتقاد دارند که اصل شکل گیری دولت صهیونیستی برخلاف مبانی دینی حضرت موسی (ع) است اما معتقدین به صهیونیسم برخلاف این تفکر، ماندگاری این رژیم را در نابودی کشور عراق و همچنین مصر می دانند از این رو، رویای آنها تحت عنوان «از نیل تا فرات» به عنوان یک راهبرد سیاسی در پرچم این رژیم منعکس شده است.
این باور سیاسی آغشته به اعتقادات منحرف دینی، در عین حال تبدیل به یک تفکر سیاسی راهبردی در رژیم صهیونیستی شده و برای تحقق آن، معتقدند باید این رژیم به قدرت برتر سیاسی، نظامی و اقتصادی منطقه تبدیل شود.
از طرفی شکل گیری این رژیم از نظر مسیحیان متعصب غربی با ماجرای ظهور مجدد مسیح (ع) گره خورده و این یکی از علل حاتم بخشی های گسترده ترامپ به این رژیم در چهار سال گذشته بوده است.
جدا از این باورهای دینی منحرف - کارشناسان زیادی به آن معترف اند- که در ترسیم خط مشی و راهبرد سیاسی بخش قابل توجهی از  سیاستمداران غربی و صهیونیستی نقش دارد، در عین حال، بستری از کنش های سیاسی، و اقتصادی در منطقه ایجاد کرده که امنیت منطقه غرب آسیا و خصوصا عراق را به چالش کشیده است.
از نگاه غربی ها و صهیونیست ها، عراق یکی از منابع بزرگ انرژی به ویژه نفت و احتمالا گاز است و می تواند در تغییر ساختار قدرت بین المللی در صورت چرخش به غرب یا شرق نقش تعیین کننده داشته باشد، از همین رو، عراق برای اسرائیلی ها که می کوشند در آینده محور و مرکز قدرت و تبادل انرژی بین غرب آسیا و اروپا باشند جایگاه مهمی دارد.
از نگاه واشنگتن نیز این باور وجود دارد، در صورت پیوستن عراق به طرح بزرگ راه ابریشم چین، قدرت بین المللی آمریکا به انزوا کشیده می شود و از طرفی اگر عراق در ساختار محور مقاومت منطقه، موقعیتش تثبیت شود، حضور و نفوذ آمریکا در غرب آسیا به عنوان یکی از مناطق راهبردی جهان به حداقل خواهد رسید و در عین حال ماهیت وجودی رژیم جعلی اسرائیل را به خطر خواهد انداخت.
همه این امور که دین، سیاست و اقتصاد را به هم گره زده، باعث شده است تا عراق جدا از منابع ثروت و قدرت از حیث موقعیت نیز تبدیل به یک تهدید وجودی برای این رژیم غاصب شود و همین امر سیاست های تخریبی و نفوذهای آرام این رژیم را در جامعه عراق توجیه کرده است.
از طرفی عراق در پروسه تغییر مسیرهای انرژی نقش کلیدی دارد و تمام تلاش ها در این برهه بر آن است تا این کشور را به پیوستن به طرح فریبنده معامله قرن، متقاعد کند.
اعراب و صهیونیست ها از طریق آمریکا در دوره ترامپ بسیار کوشیدند که طرح پیوند عراق به شبکه برق کشورهای شورای همکاری خلیج فارس را پیش برده و از اتکای عراق به برق و گاز ایران برای جبران کمبود برق این کشور، بکاهند.
طرح اتصال عراق به خط آهن کویت که کویتی ها مطرح کرده و بخشی از نظام حاکم بر عراق با آن موافق است در همین راستا ارزیابی می شود اما احزاب اسلامگرای شیعه به شدت با آن مخالفت کرده و همچنان اصرار دارند، باید طرح «بندر بزرگ فاو» به عنوان حلقه اتصال به طرح بزرگ اقتصادی راه ابریشم چین به اجرا درآید.
عراق در حال حاضر صحنه یک جنگ ناپیدا بین طرفداران آمریکا و محور مقاومت است که اولی می خواهد سرنوشت عراق را به طرح پوشالی معامله قرن مرتبط کند و از آنچه مزایای تغییر مسیرهای انرژی از خلیج فارس به دریای سرخ می نامد، بهره ببرد و محور دوم می کوشد، طرح راه ابریشم چین را به اجرا بگذارد و از نفوذ و سلطه آمریکا در این کشور بکاهد و کل این طرح فریبنده اعراب و صهیونیست ها را با شکست مواجه کند.
اگر اتصال ریلی عراق با کویت به اجرا درآید، به معنی آن است که بخشی از نظام حاکم بر عراق توانسته است طرح پیوستن عراق به این پروسه را در منطقه پیش برده و در آینده اتصال عراق به خط آهن عربستان سعودی و اردن نیز به اجرا گذاشته  و در نهایت بستر بیشتری برای عادی سازی روابط عراق و رژیم صهیونیستی فراهم شود.

اخراج نظامیان آمریکایی بهترین راهبرد برای مسدود کردن نفوذ اسراییل به عراق است


از طرفی رژیم صهیونیستی امیدوار است که بخشی از خاک عراق در آینده پذیرای ملت فلسطین شود و به همین دلیل همواره از طرح های تجزیه طلبانه عراق مانند ایجاد «اقلیم سنی» یا جدایی اقلیم کردستان عراق حمایت کرده است.

نتیجه
اگرچه اشغال عراق توسط آمریکا در ۲۰۰۳ بهانه ای برای ورود رژیم صهیونیستی به عراق شده در عین حال تجربه ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۴ نشان داد که اخراج نظامیان اشغالگر آمریکایی می تواند بهترین راهبرد برای مسدود کردن نفوذ سخت این رژیم به داخل عراق باشد.
این رژیم جعلی اینک از دروازه ائتلاف عربی – اسرائیلی به دنبال یافتن منافذی برای ورود به عراق است و ورود برخی کالاهای اسرائیلی به بازار عراق یا برجسته کردن رسانه ای برخی چهره های مساله دار طرفدار رابطه با این رژیم، بیش از اینکه انعکاس دهنده واقعی رغبت مردم عراق به این رابطه باشد، نوعی تبلیغات رسانه ای صهیونیستی از دریچه تنگ حکام عرب تمکین کننده در برابر تل آویو است.  
این رژیم غاصب گرچه می کوشد، مساله نفوذ خود در عراق را از دایره تنگ امنیتی و جاسوسی به فضای باز اجتماعی بکشاند اما همچنان جامعه عراق و قوانین این کشور به شدت مخالف این رابطه است و تصور نمی شود در وقت حاضر هیچ رهبر سیاسی یا دولتمرد عراقی جرات سخن گفتن از این رابطه داشته باشد.
هرچند فضای اجتماعی، سیاسی و فرهنگی عراق به گونه ای است که برخی از شخصیت ها و رهبران سیاسی که روابط مشکوک با این رژیم جنایتکار دارند، حتی در سایه حمایت های آمریکایی ها و برخی حکام عرب، از آشکار کردن آن تاکنون طفره رفته اند و همچنین مخالفت شدیدی با هرگونه ارتباط با رژیم صهیونیستی در درون جامعه عراق وجود دارد اما آنطور که به نظر می آید رژیم صهیونیستی در سوی دیگر قضیه، همه تلاش خود را از طریق بهره برداری هرچه بیشتر از شبکه های اجتماعی یا ارتباط گیری با برخی مهره های داخلی در عراق و به خدمت گرفتن رسانه ایِ آنها می کند تا شاید در وهله اول اندک اندک تابو شکنی کرده و از سطح حساسیت جامعه عراق کم کند و در مرحله بعدی برنامه های دیگر خود را دنبال کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha