به گزارش ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین «حبیب الله شعبانی موثقی» روز یکشنبه در آیین تقدیر از طلاب و گروه های جهادی استان که در دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار شد، با اشاره به اینکه بیشتر پزشکان عمومی کشور در اوایل پیروزی انقلاب اسلامی هندی و پاکستانی بودند، افزود: به برکت انقلاب اسلامی و با همت جوانان متعهد و متخصص ایرانی، کشور در عرصه پزشکی به خودباوری رسیده و فعل «ما میتوانیم» را به خوبی صرف کرده به نحوی که امروز ایران اسلامی همپای کشورهای پیشرفته و توسعه یافته جهان، درحال تولید انبوه واکسن کرونا است.
وی با تاکید بر اینکه عامل پویایی ایران اسلامی وجود روحیه خودباوری و امید در جوانان است، اظهار داشت: کشور تا پیش از پیروزی انقلاب با مشکلات فراوانی در حوزه پزشکی مواجه بود که اینک به علت خودباوری جوانان شاهد کسب موفقیت های بزرگ و چشمگیر دانشمندان جوان و نخبه ایران در عرصه های علمی جهان هستیم.
امام جمعه همدان افزود: دشمنان انقلاب در موضوع خرید واکسن کرونا اقدام به سیاه نمایی ، جو سازی و زیرسئوال بردن تلاش های کشور و مسوولان کردند چراکه همواره از رشد و توسعه ایران اسلامی به ویژه در عرصه علم و دانش، هراس دارند.
وی ادامه داد: آنها می دانند چنانچه ملتی به خودباوری و توان لازم برای غلبه بر بحران ها برسد، برای استکبار جهانی و منافع سلطه گران خطر و تهدید محسوب می شود.
نماینده ولی فقیه در استان همدان همچنین با تقدیر از تلاش های طلاب جهادی در زمینه مقابله با کرونا، گفت: توفیق امروز کشور نتیجه وفاق، همدلی و وحدت برای حرکت در مسیر رشد و اعتلای ایران است.
به گفته وی، سپاه، بسیج، حوزه علمیه، نیروهای مردمی و خیرین برای مبارزه با کرونا به یاری کادر بهداشت و درمان آمدند و این موفقیت نشان می دهد که در صورت وجود اتحاد، به خوبی می توانیم قله های افتخار و عزت را فتح کنیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی همدان نیز دراین آیین گفت: روزهای ابتدایی آغاز همه گیری و بحران کرونا برای تامین ماسک معمولی در کشور دچار مشکلاتی بودیم اما امروز استان همدان به همت جوانان مومن و متخصص توان تولید و تامین ماسک موردنیاز ۱۲ استان را دارد.
«رشید حیدری مقدم» اظهار داشت: بیماری کرونا با وجود اینکه بحرانی را در جهان ایجاد کرد اما جوانان ایران اسلامی را به رغم وجود بسیاری از مشکلات و تحریم های ظالمانه دشمن، به یک خودباوری علمی، آکادمیک و توانمندی اجتماعی بالا رساند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به مشکلات گسترده پیش آمده به واسطه همه گیری ویروس کرونا در جهان، گفت: اتحادیه اروپا با بحران دستگاه «ونتیلاتور» (دستگاه تنفسی مصنوعی) و تامین نیازهای اولیه بیماران نیازمند ارزیابی از نظر تنفسی مواجه است و به افراد مسن دارای بیماری زمینه ای خدمت بهداشتی ارائه نمی کند.
وی اظهار داشت: به رغم تمامی مشکلات موجود، تعداد دستگاه های دیالیز استان همدان از ۸۵ به ۱۸۲ دستگاه و تعداد تخت های آی.سی. یو نیز از ۱۲۳ به ۲۴۲ تخت افزایش یافت.
رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: همچنین دراین مدت ۱۲ دستگاه اکسیژن ساز ۶۰۰ تا یک هزار و ۴۰۰ لیتری به ظرفیت دستگاه های موجود بیمارستان ها و مراکز درمانی استان همدان اضافه شد.
حیدری مقدم با تقدیر از تلاش شبانه روزی کادر بهداشت و درمان و همراهی خوب گروه های جهادی برای خدمت به بیماران، افزود: طلاب و گروه های جهادی همراهی و همیاری قابل توجه و ارزنده ای با مجموعه بهداشت و درمان استان همدان از ابتدای شیوع ویروس کرونا داشتند که این تلاش و همراهی قابل تقدیر است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان، اجرای موفق طرح شهید سلیمانی با همکاری موثر نیروهای سپاه، بسیج، طلاب و گروه های جهادی و مردمی را از جمله نمونه های بارز خودباوری و وحدت و همدلی در مسیر مبارزه با ویروس کرونا عنوان کرد.
حیدری مقدم افزود: با شیوع ویروس کرونا، هشت هزار تخت قرنطینه را در استان همدان آماده کردیم که نیازی به استفاده از آنها نشد و آموزش های لازم به ۱۲ هزار نیروی بسیجی برای رویارویی با بحران احتمالی نیز ارائه شد.
وی تصریح کرد: استان همدان در جریان همه شیوع کرونا، سه پیک را تجربه کرده که در پیک نخست بیماران بستری در بیمارستان ها به ۴۰۰ نفر و آمار روزانه فوتی ها به چهار نفر و در پیک دوم بیماران بستری ۶۲۵ نفر و آمار روزانه فوتی ها به ۶ تا هشت نفر و در پیک سوم بیماران بستری به یک هزار و ۲۵۰ نفر و فوت روزانه به ۱۳ تا ۱۵ نفر رسید.
رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: نگران بروز پیک چهارم همه گیری ویروس و افزایش شما بیماران بستری و مرگ و میر ناشی از آن هستیم چراکه در صورت عادی انگاری شرایط و بی توجهی به رعایت پروتکل های بهداشتی، بروز پیک چهارم همه گیری کرونا دور از انتظار نیست.
حیدری مقدم گفت: از ابتدای همه گیری ویروس تاکنون سه هزار و ۶۰۴ نفر از کادر بهداشت و درمان استان همدان به کرونا مبتلا و ۲ نفر نیز شهید شده اند.
به گزارش ایرنا، در ادامه این آیین از ۱۸۰ نیروی جهادی و مردمی متشکل از طلاب، دانشجویان و افراد داوطلب برای کمک به کادر بهداشت و درمان استان همدان در جریان مقابله با ویروس کرونا تجلیل شد.
همچنین دراین آیین از یک خانواده جهادی و یک زوج جوان نیز برای فعالیت موثر در راستای کمک به بیماران و همراهی با کادر بهداشت و درمان استان همدان قدردانی شد.
نظر شما