به گزارش خبرنگار ایرنا ، همچنین در آیین که امروز ، دوشنبه در اردوگاه دانشآموزی بادله ساری به صورت متمرکز و با همت سپاه کربلای مازندران و اداره کل آموزش و پرورش مازندران برگزار شد ۱۰ هزار بسته نوشت افزار و یکهزار پوشاک گرم نیز در میان دانشآموزان استان توزیع شد.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران در این آیین از خرید و توزیع هشت هزار دستگاه گوشی تلفن همراه و تبلت هوشمند در مرحله نخست رزمایش کمک مومنانه و توزیع آن میان دانش آموزان نیازمند خبر داد و گفت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا و مجازی شدن آموزش ۲۲ هزار تبلت و گوشی تلفن همراه هوشمند خریداری و در اختیار دانش آموزان مازندرانی قرار گرفت.
علیرضا سعدی پور شمار دانش آموزان فاقد تجهیزات هوشمند آموزش را در ابتدای مجازی شدن آموزش حدود ۴۰ هزار نفر ذکر کرد و گفت: با تلاش های صورت گرفته و همکاری بانک های عامل ۱۲ هزار فقره قرارداد پرداخت تسهیلات قرض الحسنه منعقد شد که از این تعداد ۶ هزار و ۹۰۰ فقره از سوی بانکهای عامل ملی ، تجارت ، سپه ، رفاه و توسعه تعاون پرداخت شد.
وی ادامه داد: مراکز نیکوکاری در شهرستان ها با محوریت کمیته امداد امام خمینی (ره) یکهزار و ۵۰۰ دستگاه گوشی و تبلت خریداری و میان دانش آموزان توزیع کرد .
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران به اهدای اعتبار ۵۰۰ میلیون ریالی سازمان نظام مهندسی مازندران برای تهیه تجهیزات هوشمند آموزشی اشاره کرد و گفت: برای نخستین بار در کشور حدود ۵۰۰ دستگاه گوشی هوشمند نیز از مرکز آمار ایران دریافت و در میان دانش آموزان نیازمند استان توزیع شد.
به گفته مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با هدف تامین تجهیزات هوشمند آموزش ، سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران نیز ۲۰ میلیارد ریال برای خرید ۶۰۰ دستگاه گوشی و تبلت پرداخت کرد که اکنون در مرحله خرید قرار دارد.
سعدی پور به کمک ۲۰ میلیارد ریالی ۲۰۰ نفر از خیران مدرسه ساز استان برای خرید گوشی و تبلت اشاره کرد و گفت: همچنین از منابع مدارس موقوفات مازندران بیش از یکصد دستگاه تبلت خریداری و در میان دانش آموزان نیازمند توزیع شد .
سعدی پور ادامه داد : هم اکنون شمار دانش آموزان فاقد تجهیزات هوشمند آموزش ۱۱ هزار نفر است که امیدواریم با مشارکت دستگاه های اجرایی و خیران این تجهیزات مورد نیاز خریداری و در اختیار دانش آموزان نیازمند قرار بگیرد.
از ابتدای سال تحصیلی جاری و طبق دادههای از مجموع ۵۰۸ هزار و ۲۵۵ هزار دانش آموزان مازندرانی، حدود ۴۰ هزار تن برای بهره گیری از آموزش مجازی از داشتن تلفن همراه هوشمند و تبلت محروم بودند که تاکنون اقدامات زیادی برای رفع مشکل این دانش آموزان انجام شد.
اگر چه هنوز ۱۱ هزار و ۸۰۵ دانش آموز مازندرانی فاقد ابزار هوشمند ازجمله تلفن همراه و تبلت هستند ، ولی طبق توافق های صورت گرفته ، بانک های مازندران متعهد به پرداخت ۱۲ هزار مورد تسهیلات خرید تجهیزات هوشمند دانش آموزی بودند که تاکنون بیش از ۵۰ درصد آن محقق شد و در صورت تحقق بقیه تسهیلات بانکی، شاهد رفع کامل این محرومیت برای تمامی دانش آموزان استان خواهیم بود.
نظر شما