به گزارش روز سه شنبه ایرنا، نخستین طرح درمانی که رفسنجان که مورد بهره برداری قرار گرفت مرکز خدمات جامع سلامت سردار حاج قاسم سلیمانی در مهدی آباد واحد رفسنجان بود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با اشاره به اجرای طرح مرکز خدمات جامع سلامت اظهار داشت: مجوز راه اندازی این مرکز در سال ۹۵ اخذ شد و این مرکز جزو ۱۲ مرکزی است که در قالب تفاهم نامه سه جانبه (وزارت بهداشت، استانداری کرمان و دانشگاه علوم پزشکی) در دست اقدام بود.
احمد جمالی زاده بیان کرد: این مرکز در زمینی به مساحت ۴۰۰ مترمربع و با هزینه ۹ میلیارد ریال احداث شده و خدماتی شامل مامایی، واکسیناسیون، بهداشت و محیط، مراقبت ها، ویزیت پزشک و خدمات پرستاری را برای جمعیت تحت پوشش پنج هزار و ۲۰۰ نفر از اهالی مهدی آباد واحد و فتح آباد ارائه خواهد کرد.
وی با بیان اینکه دوّمین طرح افتتاح شده امروز نیز آغاز به کار مرکز جامع خدمات سلامت اسلام آباد (خانه بهداشت امام رضا (ع) احمدآباد رضوی) است بیان کرد: عملیات اجرایی این طرح در سال ۹۳ آغاز شد و با اعتبار چهار و نیم میلیارد ریال در زمینی به مساحت ۱۵۶ متر مربع با کمک خیر آقای دهقان رحیمی تکمیل شده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با اشاره به جمعیت یکهزار و ۴۰۰ نفری تحت پوشش این مرکز افزود: فضای سبز و حیات این مرکز با کمک آستان قدس رضوی اجرا می شود.
وی در آئین افتتاح اورژانس بیمارستان مرادی رفسنجان نیز با اشاره به اینکه این اورژانس در مساحت ۳۶۰ متر مربع با اعتبار هشت میلیارد ریال احداث شده است تصریح کرد: این اورژانس در ۲ فاز اجرا شد که فاز نخست شامل توسعه اورژانس به میزان ۱۵۰ متر مربع و فاز دوّم شامل بازسازی اورژانس قبلی این بیمارستان به مساحت ۲۱۰ متر مربع است.
جمالی زاده خاطرنشان کرد: فضاهای این اورژانس شامل واحد تریاژ، اتاق cpr، اتاق های عمل، بخش شنوایی و بخش گوش، حلق و بینی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان نیز در افتتاح چهارمین پروژه درمانی که دانشکده بهداشت رفسنجان گفت: در این دانشکده ۱۲ نفر هیات علمی و ۱۲ نیروی آموزشی و اداری مستقر هستند و مباحث آموزش، بهداشت و ارتقاء سلامت، مهندسی بهداشت، اپیدمیولوژی و آمار حیاتی تدریس می شود.
علی اسماعیلی ندیمی افزود: این دانشکده در یک هزار و ۳۰۰ متر مربع احداث شده که یک هزار متر مربع شامل فضای کلاسی، آموزشی، اداری و کتابخانه حداث شده و ۳۰۰ متر مربع هم فضای خدماتی دارد ضمن اینکه اعتبار به کار رفته در احداث این دانشکده افزون بر ۲۰ میلیارد ریال است.
پنجمین طرح مورد افتتاحیه امروز در رفسنجان هم پژوهشکده علوم پایه پزشکی بود که مدیر این پژوهشکده در این آئین گفت: این پژوهشکده با اعتبار حدود ۱۰ میلیارد ریال اعتبار دولتی راه اندازی شد.
غلامحسین حسن شاهی بیان کرد: این پژوهشکده با اعتبار حدود ۱۰ میلیارد ریال اعتبار دولتی راه اندازی شد که این ردیف بودجه با تلاش های مجدانه انارکی محمدی، نماینده سابق مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی جذب شد.
وی افزود: این پژوهشکده دارای ۲ مرکز رشد دانش بنیان ( اسانس دارو و پژوهشی ملکولی ژن نوین) است و تاکنون ۱۲۰ مقاله isi از این پژوهشکده به چاپ رسیده است.
وی ادامه داد: این پژوهشکده ۶۷ طرح تحقیقاتی در سال جاری انجام داده که ۱۵ مورد از این تحقیقات مربوط به کرونا بوده است.
حسن شاهی با اشاره به وجود سه مرکز تحقیقاتی در این پژوهشکده گفت: تیم این پژوهشکده شامل مهندسان برق، it، شیمی، مهندسی پزشکی و غیره است و محصولاتی در حوزه نرم افزاری، مستند سازی، پزشکی نیز در دست تولید دارد.
نظر شما